dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2424.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64195$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Sallandık!
Saat 9.37 sularında Elazığ'da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Malatya'da da hissedildi. Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ depremi sonrası Malatya'da bir olumsuzluk olmadığını bildirdi.

TÜBA asil üyeliğine seçildi
TÜBA 57. genel kurulu yapıldı. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, TÜBA asil üyeliğine seçildi.

Bir yaşam alanı daha!
Şahintepesi macera parkı ve sosyal tesisleri projesi başarılı bulundu.Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar: “Malatya ve Yeşilyurt'a yeni bir yaşam alanı daha kazandıracağız” dedi.

Asil projeler arasında yer aldı
İnönü Üniversitesi Malatya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu akademik personellerinin hazırlamış olduğu “Elektrikli Araçlar ve Kaynak Teknolojileri Sanal Simülasyon Laboratuvarı Projesi” Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunarak asil projeler arasında yer aldı.

Çile sona erdi!
Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Demirciler Mahallesinde üniversite öğrencilerinin internet çekmemesi nedeniyle uzaktan eğitim görememeleri üzerine Akçadağ Belediyesi harekete geçerek sorunu çözdü.

İhalesi 2021'de yapılacak
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yapılacak sulama kanalları ile 2 bin 250 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu şebekesi ile sulanması sağlanacak. Budaklı Göleti Sulaması inşaatının ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

2021 yatırım programı ele alındı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurul Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Malatya'nın altyapı sorunları ile 2021 yatırım programı ele alındı.

Baştan aşağı temizlik!
Temizliği ile örnek ilçeler arasında yer alan Malatya Battalgazi'de belediyeye bağlı ekipler sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda yoğun mesai harcayarak, ilçeyi baştan aşağı temizliyor.

Kaplanlar dondu! 3-1
Süper Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. Müsabaka Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

2021 Spor hedefleri bu masada!
Malatya'da, 2021 yılı spor hedefleri görüşülerek istişare edildi.

Piyasalar
GRAM ALTIN
456,97

ÇEYREK ALTIN
749,79

CUMHURİYET
2.990,00

YARIM ALTIN
1.499,59

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 7 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!