dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63849.19$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

Gürkan: Bizim için önemli
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yakınca Mahallesi'ni ziyaret etti. Gürkan: “ Mahallelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve derneklerimiz bizim için önemli” dedi.

Hayvanlar üzerinde deneniyor!
Malatya İnönü Üniversitesi, özellikle kanser tedavisinde sıkça kullanılan bir ilacın, hastalar üzerindeki olumsuz etkilerini gidermek için deney hayvanları üzerinde çalışmalar yapıyor.

2 zanlı kıskıvrak!
Malatya'da, akaryakıt istasyonunda cep telefonu gasp eden ve bir otomobil çalan 2 zanlı yakalandı. Yakalanan 2 zanlının birçok suçtan kaydı olduğu tespit edildi.

Kararlıyız!
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Çilesiz Mahallesi Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Her bölgemizin sosyal ve kültürel yapısına yeni değerler katacak projelerimizle Yeşilyurt'umuzun geleceğine kıymetli eserler emanet etmeye büyük bir kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

99 kişiye ceza!
Malatya'da polis sorumluluk alanında sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde dışarı çıkan 99 kişiye ceza uygulandı.

Gözü yaşlı anne kızını arıyor!
Adıyaman'da yaşayan 15 yaşındaki Fatma Atalay, annesinden boşanan babasının yanına geldi. Kendisinden bir daha haber alınamayan genç kızın peşinden Malatya'ya gelen gözü yaşlı anne Zeliha Atalay ise kızını bulmak için mücadele ediyor.

Yeni asgari ücret belli oldu
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2021 yılı için asgari ücretin brüt 3 bin 577 lira, net 2 bin 825 lira olduğunu açıkladı.

Yenileniyor!
Malatya'da İnönü ve Özal ailelerinin mezarları yenileniyor.

Akif Çelik'in anısına...
Yakın zamanda vefat eden Malatya basınının sevilen isimlerinden Akif Çelik anısına Elazığ Güzelyalı İlkokulu'nda bir kütüphane açıldı.

İşbirliği protokolü imzalandı!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Aile Eğitim Derneği ile imzaladığımız işbirliği protokolü neticesinde, Kiltepe Meslek Edindirme Merkezimizde açtığımız tekstil kursumuzla bayanlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artıracağız” diye konuştu.

'Her sonuçta bir olalım'
Pazar günü oynanan Yeni Malatyaspor-BB Erzurumspor karşılaşması sonrası protokol tribününde bulunan bazı kişiler ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu arasında yaşanan tartışma ile ilgili kulüpten açıklama geldi. Yeni Malatyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 'Bu başarı yolunda yaşanan her durumda ve alınan her sonuçta bir ve beraber olmamız gerektiği kanaatindeyiz' denildi.

Fatura ağır oldu!
Yeni Malatyaspor'da, Erzurumspor maçında dördüncü sarı kartlarını görerek cezalı duruma düşen Acguah ve Adem Büyük, deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Vefat edenler
Malatya'da 28 Aralık günü 13 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
ÇEYREK ALTIN
755.00

YARIM ALTIN
1.508.60 Lira

CUMHURİYET ALTINI
3.008.40 Lira

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 8 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!