dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2438.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64641.34$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Kentte bir yılda 3 kadın cinayeti!
Malatya'da 2020 yılında 3 kadın cinayeti işlenirken, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinde (ŞÖNİM) 269 kadına 199 çocuğuyla birlikte barınma hizmeti verildiği açıklandı.

Yıldırım: Hani faize karşıydınız!
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım 2019 yılı Sayıştay raporunda yer alan Malatya Büyükşehir Belediyesinin faiz ödemelerine harcanan para hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım: 'Hani sizler faize karşıydınız? Hani faiz haramdı?' dedi.

Baruş: Yılbaşında ziyaretler yapmayın!
Malatya Valisi Aydın Baruş, Covid-19 vaka ve hasta sayısında il genelinde önemli oranlarda azalma görüldüğünü belirterek, “Lütfen, yılbaşında aile, komşu ve arkadaş ziyaretleri yapmayalım. Yeni yılı sağlıklı bir şekilde karşılayalım” dedi.

Gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 2020 yılı son toplantısı gerçekleştirildi.

Türkülere konu olan köprü açılışa hazır!
2 bin 400 metre tünelle bağlanan Kömürhan Köprüsü açılışa hazır. Elazığ ve Malatya'nın bağlantı noktası olan, türkülere konu olan Kömürhan Köprüsü'nün tamamlanmasının ardından, 2 bin 400 metrelik tünellerde de çalışmalar bitti, yükleme testleri de yapıldı

Burası sulanmayı bekliyor
Hekimhan'da 3 bin 300 dekar alan sulanmayı bekliyor. Malatya'nın Hekimhan İlçesinde tamamlanmayı bekleyen Karadere Göleti ile 3 bin 300 dekar alan suya kavuşacak.

7 zanlı kıskıvrak!
Malatya'da polisin yürüttüğü çalışmalarda üzerinde çeşitli uyuşturucu maddeleri ile yakalanan 7 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Feci kaza anı kamerada
Malatya, Diyarbakır ve Bingöl'e geçişi sağlayan Elazığ Güney Çevre Yolu Özel Harekat Kavşağı'nda kaza meydana geldi. 2'si ağır 4 kişinin yaralandığı feci kaza saniye saniye kameraya yansıdı.

Bu okul fabrika gibi...
Malatya Hasan Akbudak İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Bölümü öğrencileri 80 ton dezenfektan malzemesi üreterek, 3 milyon TL ciro sağladı.

İnsani yardım tırları yola çıktı
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beşir Derneği Malatya Temsilciliği öncülüğünde hazırlanan Suriye'nin İdlib kentine gönderilmek için hazırlanan 3 tır insani yardım malzemesinin Suriye'ye uğurlama törenine katıldı.

Model olacak!
Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi'nde model olacak bir uygulama yapıldı. Malatya'da önemli projeleri hayata geçiren Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik yapacağı örnek uygulama ile bir ilke daha imza atacak.

“Türkiye-ABD İlişkileri”
Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından hazırlanan Siyaset Akademisi Seminerleri kapsamında “Türkiye-ABD İlişkileri” ele alındı.

Sergen Yalçın, 2020'nin zirvesinde
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Yeni Malatyaspor'un başında geçiren ve ligin ikinci yarısı başlamadan görevinden ayrılan Sergen Yalçın, 2020'de en çok puan toplayan teknik adam oldu.

Düdük Bayarslan'ın!
Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü - Yeni Malatyaspor maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Alacaklar ödenmeye başlandı
Süper Lig'de yayıncı kuruluş ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında yaşanan ödeme krizi tatlıya bağlanınca, Yeni Malatyaspor'da da futbolcuların alacakları ödenmeye başlandı.

Vefat edenler
Malatya'da 30 Aralık günü 14 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
ÇEYREK ALTIN
734.80

YARIM ALTIN
1.464.90 Lira

TAM ALTIN
2.904,80

CUMHURİYET ALTINI
2.918.50 Lira

Dolar/TL, 7,35'ten işlem görüyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 8 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!