dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2450.9
  • BIST
    9766.98
  • BTC
    64290.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Kahtalı: “CHP zihniyeti 28 Şubat zihniyetidir”
CHP'li Fikri Sağlar'ın, "Türbanlı hakimin adaleti yerine getireceğinden kuşkuluyum" açıklamasına tepki gösteren AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “28 Şubat'ta başörtülü kadınlarımıza yönelik yapılan ayrımcılığın günümüzde tekrar nüksetmesine asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

O, Fakültenin Tek Kadın Profesör Öğretim Üyesi!
İnönü Üniversitesi'nde akademik yükseltme hakkı kazanan 4'ü Profesör, 10'u Doçent olmak üzere 14 akademisyen düzenlenen törenle cübbe giydirilerek atamaları yapıldı. 14 akademisyen arasında profesörlük unvanı alan tek kadın Prof. Dr. Neslihan Şimşek, Malatya Time aracılığıyla gelecek nesile örnek teşkil edecek bilgiler verdi.

774 kamera ile izleniyoruz!
Malatya 774 kamera ile izleniyor. Malatya'da İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) kanalıyla 774 kamera ile izleniyor.

20 Ocak'ta başlayacak
Malatya'da otobüslerde HES uygulaması 20 Ocak'ta başlayacak.

Tulum peyniri arasında esrar ticaretine suçüstü!
Malatya'da, yolcu otobüsünde bagajda bidon içerisinde tulum peyniri arasına zulalanmış vaziyette 987 gram kubar esrar ele geçirildi.

Zehir tacirleri kıskıvrak!
Malatya'da gençlere uyuşturucu satmak isteyen iki zanlı, 3 kilo 100 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi ile yakalandı.

Çınar: Güzel bir seviyeye ulaştı!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'İlçemizde Hizmet Belediyeciliği ve Gönül Belediyecilik gibi iki değerli kavramı birleştirip, ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret' ile başlattığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık” dedi.

Aranan şahıslar yakalandı
Malatya'da polisin yaptığı huzur uygulamasında aranan 5 şahıs yakalandı.

Bugün başlıyor!
Koronavirüs önlemleri kapsamında 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması bugün başlıyor. Bu akşam saat 21.00'de başlayacak kısıtlama 4 Ocak Pazartesi sabah 05.00'te sona erecek.

Havacılık tarihinin en zorlu yılıydı!
THY, havacılık tarihinin en zorlu yılını değerlendirdi. Türk Havacılık tarihinin en zorlu senesinde Türk Hava Yolları açısından tarihe geçecek gelişmeler yaşandı. Yaşanan depremin ardından bölgeye seyahat etmek isteyen yolcular için Elazığ ve Malatya seferlerine ait biletleri ücretsiz değiştirme imkânı sağlandı, bunun yanında Ankara ve İstanbul'dan Malatya ve Elazığ'a ek seferler icra edildi.

Tüfenkci: Önemli yatırımlar kazandırıldı
Ak Parti Malatya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya'ya önemli yatırımların kazandırıldığı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Güder: Salgına rağmen dur durak bilmedik
Malatya Battalgazi Belediyesi, 24 Ocak depremi ve Covid-19 salgınına rağmen her alanda gerçekleştirdikleri projelerle birlikte 2021'den daha umutlu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vizyon projelerinin yanı sıra gönül belediyeciliğini de en etkin ve verimli şekilde icra ettiklerini belirtti.

Vefat edenler
Malatya'da 31 Aralık günü 15 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Gram altın: 447 lira
Çeyrek altın: 738 lira
Yarım altın: 1.471 lira
Cumhuriyet altını: 2.934 lira
Dolar/TL, yılın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından 7,42 seviyesinde işlem gördü.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 7 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!