dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2446.9
  • BIST
    9872.93
  • BTC
    64344.43$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 


720 milyon lira maliyetli yeni Kömürhan Köprüsü açıldı!
Elazığ ve Malatya'nın bağlantısında yer alan 16 ile geçişi sağlayan 2 bin 400 metrelik iki tüneli ile ve dünyada orta açıklığı ile 4. sırada yer alan, aynı zamanda Eyfel Kulesi'yle aynı miktarda çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Bakan Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Erdoğan: '2021, şahlanış yılı olacak'
Kömürhan Köprüsü'nün açılışı sırasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: '2021 yılını her anlamda yeni bir şahlanış yılı haline getireceğiz' dedi.

Bakan Karaismailoğlu: “Yatırımlar artarak devam edecek'
Kömürhan Köprüsü'nün  açılışı sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kentten ayrılırken Elazığ Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, 'Vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltecek, memleketimize ve ülkemize değer katan projeleri bir bir açıyoruz. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edecek” dedi.

Feci kaza! 1 kişi öldü
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Oto fareleri kıskıvrak!
Malatya'da otodan hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Çınar: “Tecrübelerden istifade ediyoruz”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Zaviye Mahallesinde yaşayan Fatma ve Hasan Şengöl çiftini ziyaret ederek ‘hayır' duasını aldı. Çınar: “Büyüklerimizin tecrübelerinden her daim istifade ediyoruz” dedi. Öte yandan Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde korona virüs salgını sürecinde beslenme ve barınma sorunu yaşayan sokak hayvanları için Kedi ve Köpek Evleri projesi hayata geçirildi.

Güder: Değişim devam edecek!
Şehit Fevzi Mahallesi'nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi'ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi'mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.

Yangın var!
Malatya'nın Arapgir ilçesinde seyir halindeki kamyonda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucunda söndürüldü.

6.sıradalar!
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor ilk yarıyı 18 puanla 6'ncı sırada tamamladı.

MKE Ankaragücü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1
Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Ankaragücü, mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Maçta bayılan Ndayishimiye korkuttu!
Süper Lig'in 16. haftasında Ankara Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelen Ankaragücü - Malatyaspor maçında başı dönen ve bayılan Malatyasporlu Youssuf Ndayishimiye yere yığıldı.

Piyasalar
GRAM ALTIN
456,20
ÇEYREK ALTIN
740,62
CUMHURİYET ALTINI FİYATI
2.953,44
YARIM ALTIN FİYATI
1.481,25
ATA ALTIN FİYATI
3.066,26

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 7 derece olacak.

NOT: Haberlerin detaylarına https://www.malatyatime.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!