dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2426.4
  • BIST
    9672.62
  • BTC
    63700.12$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

 

Art arda depremler korkuttu!
AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre saat 17:17'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinden yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremin 4.2 büyüklüğünde ve yaklaşık olarak 8 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

'Tecavüz' iddiası hakkında flaş açıklamalar!
Malatya Valiliği, cinsel istismara uğradığı iddia edilen çocuğun koruma altına alındığını, Adli Tıp Kurumu raporunda mağdurun 'istismara uğradığına dair bulgu tespit edilemediği'nin belirtildiğini ve soruşturmanın yürütüldüğünü açıkladı.

Twitter'da trend topic oldu!
Kömürhan Köprüsü sosyal medyada gündem oldu. En önemli yatırım projelerinden biri olan Kömürhan Köprüsü'nün açılışı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da trend topic oldu.

Gürkan: “İlçeye yakışır bir merkez yapacağız”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Akçadağ İlçesini ziyaret etti. Gürkan: “ Akçadağ'ın kadim kültürüne yakışır kültür merkezi yapacağız” dedi.

Battalgazi'ye ‘Su üstü yüzen restoran'
Karakaya Baraj Gölü rezervuar alanında hayata geçirilecek ‘Su Üstü Yüzen Restoran' projesinin ilk adımını DSİ ile birlikte atan Başkan Güder, “Battalgazi'nin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

Profesör Şahin: Tereddüt etmeyin!
Malatya İnönü üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Şahin, yeni tip korona virüs (Covid-19) aşısı konusunda bakanlık onayından geçmiş aşılarda tereddüt edilmemesi gerektiğini vurgulayıp, yaptırılmasını tavsiye etti.

Kent yoğun sis altında!
Malatya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi bazı bölgelerde sıfıra kadar düşüyor.

65 kişiye ceza!
Malatya'da polis sorumluluk alanında sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde dışarı çıkan 65 kişiye ceza uygulandı.

O, kentin tek kadın kasabı!
Malatya'da 20 yıl önce ağabeyine yardım ederek başladığı kasapta şimdi bir usta olan Nuray Vanlı Körpe, kentin tek kadın kasabı olarak kasaplık sektöründe başarısıyla öne çıkıyor.

Esnaf bunu istiyor!
Malatya'da Yeni Sanayi Sitesi için çalışmalar sürerken, esnaflar yeni yerin yapımına biran önce başlanılmasını istiyor.

Çaresiz anne yardım bekliyor!
Malatya'da daha önce SMA hastalığı nedeniyle bir çocuğunu kaybeden Yıldız Altuntaş, 1,5 aylık Eyüp Çınar isimli bebeği için yardım kampanyası başlattı.

Çalışmaları yerinde incelediler
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte yapımı süren Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi inşaatını gezerek, çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

Sınıflandırmaların kaldırılmasını istedi!
Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, öğretmenler arasındaki sınıflandırmaların kaldırılmasını isteyerek, “Öğretmenlik Meslek Kanunu bir an önce çıkarılmadan sorunların tükenmesi de mümkün görünmüyor” dedi.

Vefat edenler
Malatya'da 3 Ocak günü 18 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
GRAM ALTIN
452,98

YARIM ALTIN
1.496,30

ÇEYREK ALTIN
750,40

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 7 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!