dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2330.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70852.57$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

O, 3 isme suç duyurusu!
Malatya'da AK Parti il Başkanı İhsan Koca beraberindeki partililerle birlikte eski CHP Milletvekili Fikri Sağlar, gazeteci Can Ataklı ve eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bir anlık hata öldürdü!
Malatya'da Darende ilçesi'nde kamyonetiyle geri manevra yapan şahıs çarptığı 3 yaşındaki torununu ezdi. 

Malatya, Türkiye'de ilk sırada!
Malatya'da 2020 yılında zehir tacirlerine göz açtırılmadı. 2020 yılı suç ve suçluyla mücadelede başarılı bir yıl oldu. Faili meçhul olayların aydınlatılmasında Malatya, Türkiye'de ilk sırada yer aldı.

Çınar: “Başarı grafiğimizi zirveye taşıdık”
Korona virüs salgınına karşı alınan ek önlemleri Yeşilyurt'un dört bir tarafında hayata geçiren Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bütün cadde ve sokakları ilaçlı ve köpüklü sularla temizleyerek toplum ve insan sağlığını muhafaza etmek adına çalışmalarını artırdı. Başkan Çınar, temizlik hizmetlerindeki başarı grafiğini zirveye taşıdıklarını söyledi.

Ava giden avlanır!
Tarihi eserlere müşteri arayan şahıs ava giderken avlandı. Malatya'da, elindeki tarihi eserleri satmak isteyen bir kişi, müşteri kılığındaki jandarmaya yakalandı.

Aç kalan domuzlar o ilçeye indi!
Malatya'nın Darende ilçesinde aç kalınca şehre inen yaban domuzu mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Battalgazi Belediyesi'nden kiracılarına müjde!
Battalgazi Belediyesi'ne ait olan ve kiralaması yapılan taşınmazların; faaliyetlerinde azalma meydana gelen işyerlerinde kira bedellerinin 3 ay ertelenmesine karar verildi.

Sadıkoğlu: “Ektiğimiz tohumlar filizleniyor”
Malatya'da üretilen ürünlerin ihraç edilebilmesi için Malatya TSO'dan talep edilen ihracat belgesi sayısında 2020 yılında 2019 yılana göre yüzde 21 artış yaşandı.

Eğitime destek!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ‘Eğitime destek' kampanyası çerçevesinde gönderilen tabletler, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan tarafından Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'a teslim edildi.

İhtiyaçlarını bu çarşıdan karşılayacaklar!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vahap Küçük Hayır Çarşısı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverleri bu çarşıda bir araya getireceklerini söyledi.

Denetimler cezasız kalmıyor
Malatya'da, yeni tip korona virüs (Covid-19) hastası olan ve dışarı çıkan 59 kişi yurtta izole ediliyor. Korona denetimlerinde maske ve diğer kurallara uymayanlara da ceza kesiliyor.

Stratejik liderlik ve etkin yöneticilik...
Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli'yi kapsayan bölgedeki, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) teknik ve kurumsal kapasitelerinin artırılmasına yönelik “Stratejik Liderlik ve Etkin Yöneticilik Sertifika Programı” düzenlendi.

2 oyuncunun satılması gündemde!
Yeni Malatyaspor devre arası transfer döneminde Hadebe ve Youssouf'u satarak kasasını doldurmayı planlıyor.

Gevrek: 'Malatya'nın yaklaşık 30 milyon TL kaybı var'
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yayıncı kuruluş ile TFF arasındaki ödeme sorunun çözüldüğünü, ancak Yeni Malatyaspor'un 30 milyon TL kaybı olduğunu söyleyerek bütün kulüpler için aynı durumun söz konusu olduğunu ifade etti.

O oyuncunun affedilmesi gündemde!
Yeni Malatyaspor'da Perulu oyuncu Christian Cueva'nın affedilmesi gündeme geldi. 

Vefat edenler
Malatya'da 6 Ocak günü 14 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Gram altın: 461 lira
Çeyrek altın: 758 lira
Yarım altın: 1.519 lira
Cumhuriyet altını: 3.025 lira
Dolar kuru, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 7.40 TL seviyesinde hareket ederken; yeni güne 7.38 TL seviyesinden başladı.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 7 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!