dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.93
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64652.4$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Yol ortasında gündüz vakti silahlı saldırı!
Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Hidayet Mahallesi'nde meydana geldi.

Bel korsesinde esrar kaçakçılığı!
Malatya polisi ele geçirdiği 100 kilogram eroinin ardından uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine göz açtırmadı. 2 ayrı yolcu otobüsünde gerçekleştirilen aramalarda toplamda 2 kilo 600 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Gürkan: “Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Akçadağ İlçe teşkilatını ziyaret etti. Başkan Gürkan burada önemli mesajlar verdi. Öte yandan Gürkan, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek, Başkan Şevket Keskin ile bir araya geldi.

Müşterisi azalınca bu yolu buldu!
Malatyalı tamirci, minibüsünü seyyar tamir dükkânı haline getirdi. Pandemi nedeniyle müşteri azalınca, bu kez kendisi sahaya çıkıp araç tamirine başladı.

Malatya risk altında!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya da kuraklık alarmı veriyor. Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, iklim değişikliği nedeniyle kuraklık riskinin sık sık tekrarlanacağını ifade ederek kuraklığa karşı acil önlem alınmasını ve özellikle tarımsal alanda yağış rejimine göre planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Çınar: “Burası yeni yatırımlarla daha fazla tercih edilecek'
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, düzenlediği istişare toplantısında Melekbaba Mahallesi'ndeki dönüşüm yatırımları hakkında bilgi vererek, Melekbaba, yeni yatırımlarla daha fazla tercih edilecek' dedi.

Tüfenkci: “Bu millet aynı dersi verecek”
Ak Parti Malatya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, geçmişteki Gezi Parkı ayaklanması benzeri bir ayaklanmamanın başarılı olamayacağını söyleyerek, 'Bazıları eski kimliklerini ortaya koymaya çalışıyor ama bu millet o gün de ders verdi, bugün de yarın da aynı dersi verecek” dedi.

Türkmen Dağı'na yardım eli
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Suriye'nin Türkmen Dağı bölgesinde yaşayan Bayırbucak Türkmenlerine yönelik Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın Türkiye geneli başlattığı yardım kampanyasına, yardım kolileri ile destek verdi.

6 bin 150 olaya müdahale edildi
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2020 yılı içerisinde 6 bin 150 olaya müdahale etti. Etkin ve başarılı çalışmalar yaparak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı 2020 yılında yoğun mesai harcadı.

Gürkan: 'Adil Gevrek'in para talebi olmadı'
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in kendisini ve diğer merkez belediyelerini ziyaret ederek kulübe maddi destek istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, haberlerin doğru olmadığını ve Adil Gevrek'in kendisinden para talebinin olmadığını söyledi.

Kaplanlar maça hazır!
Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayoluyla Kayseri'ye gitti.

Vefat edenler
Malatya'da 8 Ocak günü 13 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Çeyrek altın: 736.20
Yarım altın: 1.472.80 Lira
Tam altın: 2.924,60
Cumhuriyet altını: 2.934.40 Lira
Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 7,3640 seviyesinde işlem gördü.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 6 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!