dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.49
  • ALTIN
    2473.1
  • BIST
    9575.93
  • BTC
    63194.23$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 


İstanbul'da, vahşice öldürülen kadın, toprağa verildi!
İstanbul Bayrampaşa'da kaldığı otelde 3 yaşındaki çocuğunun yanında boğularak öldürülen 43 yaşındaki Ferdane Kurt, memleketi Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde defnedildi.

Bakan Karaismailoğlu: 6 Şubat'ta açıyoruz!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 Şubat'ta, Malatya Tohma Köprüsü'nün açılışını yapacaklarını açıkladı.

Haydi aşıya!
Malatya'da sağlık görevlilerine aşılar vurulmaya başladı. Çin'den gelen Covid-19 aşısı sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Malatya'da da ilk aşılar gönüllü olan sağlık çalışanlarına yapılmaya başlanıldı.

Pütürge aşılanıyor!
Çin'den Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısı, hastanelere dağıtıldı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'nın Pütürge ilçesinde de aşılama uygulamasına başlandı.

İçki imalathanesi gibi evde bunlar çıktı!
Malatya'da jandarma ekipleri bir eve yaptığı operasyonda 481 litre kaçak içki ele geçirdi.

Muhtarlardan Gürkan'a hizmet teşekkürü!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen geziye davet edilen muhtarlar, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Kahtalı: Depremden sonra mağduriyetler giderildi
AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol ilçesini ziyaret ederek deprem konutlarını inceledi. AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, depremden sonra vatandaşların mağduriyetlerinin giderildiğine dikkat çekti.

Çınar: “Modern bir yapıya kavuşacağız'
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, inşaatı hızla devam eden yeni hizmet binası ile ilgili değerlendirmede, 'Yeni Belediye Hizmet Binamız, mimari yapısı, çok amaçlı salonları, çevre düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla düzenli ve kaliteli yapılaşmayı örnek gösterilecektir” diye konuştu.

6 kişi kıskıvrak!
Malatya'da kumar oynatılan bir iş yerine koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen denetimde, 6 kişiye ceza kesildi.

Güder: O merkez bu yıl hizmette olacak!
Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi ve Eskimalatya'daki Sentetik Çim sahada inceleme yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Gençlerimizin emrine her daim amadeyiz. Gençlik merkezimizi 2021 yılında gençlerimizin istifadesine sunacağız” dedi.

Darende'de ilk kar!
Malatya'nın Darende ilçesine ilk kar düştü.

Yabancı uyruklu şahıstan esrar çıktı!
Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda bir yolcu otobüsünde yabancı uyruklu şahısların eşyaları arasında 5 kilo 100 gram reçine esrar maddesi ele geçirildi.

Bir anlık dikkatsizlik kazaya neden oldu!
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Yoğun tedbirler alındı!
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Malatya'da etkisini artırması beklenen kar yağışından dolayı yoğun tedbirler aldı. 

Sadıkoğlu: Öncelik verilmeli
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, korona virüsle ile mücadele kapsamında kapanmak veya kısmi hizmet vermek zorunda kalan işletmelerin HES kodu uygulaması ile yeniden açılmasını talep ettiklerini ve aşılama sürecinde de hizmet sektörü çalışanlarına öncelik verilmesi gerektiğini söyledi.

Akbaş: Haklı ve tek taraflı olarak feshettim!
Mustafa Akbaş, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Malatyaspor sevdalıları buluştu
Derebeyleri Taraftarlar Derneği, göreve geldiği günden beri futbol ve Yeni Malatyaspor'a olan ilgisini her ortamda söyleyen Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'ı ziyaret ederek, derneğin dergi ve takvimini hediye ettiler.

O oyuncu takıma dönüyor!
Yeni Malatyaspor'da Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Denizlispor müsabakasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılan Perulu futbolcu Christian Cueva'nın affedilerek takıma tekrar döneceği öğrenildi.

19. hafta hakemleri belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, 19. hafta hakemlerini açıkladı. Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor maçını Hüseyin Göçek yönetecek.

Yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Tunceli, Adıyaman ve Bingöl'e bugün içinde yağış ve saatte 50 ile 80 kilometre arasında esmesi beklenen kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

Vefat edenler
Malatya'da 14 Ocak günü 10 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar 

Altın fiyatları, corona virüsünü kontrol altına alma çalışmaları ardından dar aralıkta hareket ederken, altının gram satış fiyatı 438 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın: 726 Lira,
Yarım altın: bin 453 Lira
Cumhuriyet altını: 2 bin 889 Lira

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!