dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63660.306$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Terör propagandasına 2 gözaltı!
Malatya'da, sosyal medya üzerinden DHKP/C terör örgütü propagandası yaptıkları iddia edilen 2 şahıs eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Çınar: Ankara'da verimli görüşmeler yaptık!
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere çevresel ve sportif yatırımların süreçlerini takip etmek amacıyla gittiği Ankara'da yoğun bir görüşme trafiğinden geçti.

138 köy yolu ulaşıma açıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşıma kapanan 138 köy yolunun tamamını ulaşıma açtı.

Okyay: Sıkıntı yaşamadan kışı atlatmayı hedefliyoruz
Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) 2021 Yılı'nın ilk karla mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay: 'Ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımıza herhangi bir sıkıntı yaşatmadan bu kışı atlatmayı hedefliyoruz' dedi.

Çocuklar buna çok sevinecek!
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı, pandemi sürecinde online eğitim ile devam eden yardıma muhtaç öğrenciler için 55 adet tableti Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

4 il için 16.5 milyon TL...
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'ye yapılacak 22 milyon TL'lik yatırım için 16.5 milyon TL'lik destek vermeyi planladıklarını ifade etti.

Sosyal medya bunu konuşuyor!
Malatya'da etkili olan kar ve yağmurun ardından yoldaki taş ve kaya parçalarını kazaya sebebiyet vermemesi için elleri ile toplayan trafik polisinin bu görüntüleri sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Gürkan: Aramızda yoğun bir bağ bulunuyor
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Elazığ'ın Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile İl Genel Meclis Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan “Malatya ile Baskil arasında yoğun bir bağ bulunmaktadır” dedi. Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde büyük bir fedakarlıkla görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarına fedakar çalışmalarında yanlarında olduğunu göstermek amacıyla bir program düzenlendi.

Otomobil kontrolden çıkınca...
Malatya'da kontrolden çıkan otomobil, önce yol ayrımındaki refüje ardından yön tabelası direğine çarptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Kahtalı: Hekimhan ilçemize yatırım yapacaklar
Milletvekili Kahtalı, Kaymakamlık ile AK Parti Hekimhan ilçe Başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Kahtalı, “Önümüzdeki dönem içerisinde er demir maden 3 milyarlık yatırım yapacak. Hekimhan ilçemize yatırım yapacaklar' dedi.

Güder: Yepyeni bir çehreye kavuşturuyoruz
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi'de her alanda gerçekleştirdikleri projelerle birlikte yepyeni bir çehreye kavuşturduklarını ifade etti.

Buzlanma kazaya neden oldu!
Sivas - Malatya karayolunda buzlanma nedeniyle kontrolü kaybeden tır yola devrildi. Öte yandan Elazığ-Malatya karayolunda buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya 5 araç karıştı, 4 kişi yaralandı.

Sigara ve alkol kullananda daha çok görülüyor!
Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Hakan Taşolar, sigara ve alkol kullananlarda kalp hastalığının daha fazla görüldüğünü söyledi.

Sadıkoğlu: Malatya'ya yatırım yapmaya davet ediyoruz
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Sadıkoğlu, Konukoğlu ailesini Malatya'ya yeni yatırımlara davet etti.

'Allah' da size sahip çıksın'
Malatya'da büyükbaş hayvanı çalınan yaşlı bir teyze, hayvanı bulununca 'Siz bana sahip çıktınız Allah' da size sahip çıksın, Allah polisimizi başımızdan eksik etmesin' diyerek ekiplere teşekkür etti.

O oyuncu iyileşerek çalışmalara başladı!
Süper Lig'de geride kalan 18 haftada 21 puan toplayan, 5 haftada ise galibiyete hasret kalan Yeni Malatyaspor'da sakatlığı düzelen Acguah'ın takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti memnun etti.

Vefat edenler
Malatya'da 15 Ocak günü 7 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
GRAM ALTIN
438,66

ÇEYREK ALTIN
726,00

YARIM ALTIN FİYATI:
1.453,00

CUMHURİYET ALTINI
2.953,00

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 5 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!