dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63834.566$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

 

14 zehir taciri gözaltında!
Malatya'da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Sokak bir anda ringe döndü!
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde iki grup arasında küfürleşme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. İki kişi arasında yaşanan küfürlü kavga ile sokak bir anda ringi aratmadı.

FETÖ'den aranan şahıs kıskıvrak!
Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından FETÖ'ye üye olmak suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ahmet E., isimli şahıs Afyonkarahisar otogarından Tokat'a gitmek üzere otobüse bineceği esnada ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Tüfenkci: Kısa sürede hesaplarda olacak!
Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, taksici esnafını ziyaretinde, esnafa sunulan destek paketiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Tüfenkci: 'Yaklaşık 2 milyon esnaf, gelir kaybı ve kira desteği için 11 Ocak tarihine kadar başvurularını gerçekleştirdi. Birçok meslek grubuyla başlayacak ödemelerin kısa süre içinde hesaplarda olması bekleniyor” dedi.

Memleketinde toprağa verildi
Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Malatyalı İnşaat Mühendisi Ali Aykut Fırat'ın cenazesi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde defnedildi.

698 mahalle yolu ulaşıma açıldı
Malatya il genelinde ve ilçelerde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri 698 mahalle yolunu ulaşıma açtı.

Gündem maddeleri görüşüldü
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı II. oturumunu Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten başkanlığında gerçekleştirildi.

Çınar: “Yeter ki kar yağsın, biz temizlemeye hazırız”
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi olarak kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi ve bu doğal güzelliğin sadece kartpostallık görüntülerle güzel anılar bırakması için ilçemizin dört bir tarafında çalışıyoruz. Rabbimin bir nimeti ve bereketi olan kar yağışı yeter ki devam etsin, biz temizlemeye hazırız' dedi.

Fendoğlu: Battalgazi'ye yakışır hizmet yapılıyor
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Başkan Güder'in başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu belirterek, “Başkanımızın Battalgazi'ye yakışır hizmetlerini yakinen takip ediyorum ve takdirle karşılıyorum” dedi.

İmdada ekipler yetişti!
Malatya'da yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5-10 derece altına düşmesi ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kişisel ihtiyaçlarını gideremeyen engelli Fatma Kaya'nın yardımına, Battalgazi Belediyesi ekipleri koştu.

Şehidin adı yaşayacak
Malatya'nın Doğanyol İlçesi'nde Koldere Ortaokulu'nda Şehit Oğuzhan Günaydın adına kütüphane yapıldı.

Başarıyla tamamladı
Yeşilyurt Belediyesi, TSE denetim süreçlerini başarıyla tamamladı.

Yeni Malatyaspor'un bileği bükülemedi!
Süper Lig'in 20. haftasında A. Hatayspor, sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırladı. A. Hatayspor, rakibine 1-2 mağlup oldu.

Vefat edenler
Malatya'da 20 Ocak günü 11 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Gram altın: 443 lira
Çeyrek altın: 734 lira
Yarım altın: 1.468 lira
Cumhuriyet altını: 2.926 lira
Dolar/TL, güne düşüşle başlamasının ardından 7,44 seviyesinde işlem gördü.

Hava nasıl olacak? 

Malatya'da yarın hava -1 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!