dore okulları
Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66798.034$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

Suçunu itiraf etti! Neden öldürdüğünü hatırlamıyor...
Bayrampaşa'da bir otelde iple boğularak öldürülmüş halde bulunan Malatyalı Ferdane Kurt'un katil zanlısı cinayeti itiraf etti. İfadesinde Ferdane Kurt'u öldürdüğünü itiraf eden zanlı: 'Neden öldürdüğümü hatırlamıyorum' dedi.

Tüfenkci: “Yeni bir Battalgazi inşa ediliyor”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in ilçedeki yatırımlarını inceledi. Her anlamda güzel ve daha yaşanılabilir bir Battalgazi inşa edildiğinin altını çizen Milletvekili Tüfenkci, “Birçok belediye pandemi döneminde maaşları ödemede zorluk yaşarken, Battalgazi Belediyesi'nin ilçeye yaptığı yatırımlar, takdire şayan hizmetlerdir” dedi.

Müzik eşliğinde dönerle oynadılar!
Adana'da hazır döner paketleyen iki çalışan maske kullanmadan etlerle oynadı. O anlar da sosyal medyada paylaşıldı. Çok sayıda kişi görüntülere tepki gösterdi.

Fendoğlu: Bin 500 kalifiye eleman alınacak!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu: ' Kızılay'ın Malatya'da inşaatları süren lojistik merkez ve afet barınma konteyner üretim fabrikaları bittiğinde, aşamalı olarak bin, bin 500 civarında kalifiye eleman alımı olacak.' dedi.

Çantaya saklamışlar! Hepsi ele geçirildi
Malatya'da polis ekiplerince durdurulan bir otobüsteki yolcunun çantasında 3 kilo 604 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Çınar: “Yeşilyurt, geleceğe umutla bakıyor”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Emanet Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarında misafir ettiği AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kâhtalı'ya, tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında görsel sunum destekli bilgilendirmede bulundu. Milletvekilleri Çakır ve Kahtalı daha sonra Yeni Belediye Hizmet Binası alanında da incelemelerde bulundular.

Yeni yönetim belli oldu!
AK Parti Malatya'nın Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na yeniden atanan Ebru İnanç, yönetim kurulu listesini açıkladı. Öte yandan AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na Özhüsrev atandı.

3D yazıcı projesine imza attılar!
Malatya'da uzaktan eğitim ile derslerini sürdüren öğrenciler öğretmenlerinin desteği ile üç boyutlu yazıcı ürettiler.

Mert: “Ekiplerimiz büyük bir fedakârlık örneği sergiledi”
Malatya'da kar yağışının başladığı ilk andan itibaren alarma geçen ekipler, yoğun mücadele sonucunda tüm yolları kardan temizledi.

Kapı kapı gezerek sorunları dinliyor!
Malatya'nın Akçadağ ilçe Belediye Başkanı Ali Kazgan mahallelerde yaptığı toplantılarla vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretiyor. Başkan Kazgan kapı kapı gezerek sorunları dinliyor.

‘Oyun Bahane Eğlence Şahane'
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından yarıyıl tatili nedeniyle ‘Oyun Bahane Eğlence Şahane' adı altında kırsalda yaşayan çocuklara özel eğlence programı düzenlendi.

Karne heyecanı yaşadılar!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından ‘Nezaket Okulları'na kayıtlı 121 öğrenciye yönelik olarak karne taktim programı düzenlendi.

O tesisin yapımına başlandı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yeni arıtma tesisinin 2 yılda faaliyete geçeceğini söyledi.

Maç öncesi futbolculardan büyük şok!
Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da futbolcuların, kulüp tarafından alacakları ödenmediği için bugün planlanan saatte idmana çıkmadığı öğrenildi.

Düdük Palabıyık'ın!
Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak müsabakalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşmasında Ali Palabıyık düdük çalacak.

Teşekkürler!...
Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği, kendilerine destek sunan Malatya Erhaç Havaalanı Müdürü Serdar Akyüz'ü ziyaret ederek teşekkür etti.

Piyasalar
Altının ons fiyatı, 1,862 dolar seviyesinde bulunuyor. 22 Ocak'ta gram altın 444 liradan satılıyor.
ÇEYREK ALTIN: 731.00 Lira
YARIM ALTIN: 1.461.00 Lira
TAM ALTIN: 2.869,10 Lira

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 1 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!