dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63882.785$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Arı iğnesine Parlakpınar'dan veto geldi!
Son zamanlarda özellikle bağışıklığı arttırdığı için bazı kişilerin arıların iğnesini vurdurmasıyla ilgili konuşan Malatya İnönü Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi Müdürü ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, arı sokmasının korona virüse karşı etkili olduğuna yönelik bilimsel bir klinik çalışmanın yapılmadığını ve kanıtlanmadığını söyledi.

Malatya'da tarihi ikonlar ele geçirildi!
Malatya'da Hazreti İsa ve Meryem figürlü tarihi eser olduğu değerlendirilen tablolar ele geçirildi.

Karbonmonoksit zehirlenme şüphesi!
Malatya'da karbonmonoksit gazından zehirlenme şüphesiyle bir kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi.

Polisin şefkat eli onlara uzandı!
Malatya'da donmak üzere olan köpek yavrularına polis şefkat elini uzattı.

Tüfenkci: Etkileyici bu projeyi destekleyeceğiz!
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Teknopark'ı ziyaret ederek, Teknopark firmaları ile istişarelerde bulundu. Firma ürün ve yazılımları hakkında firma yetkililerinden detaylı bilgi alan Tüfenkci, sunumu yapılan Teknoköy projesine gerekli desteğin sunulması noktasında girişimleri başlatacağını söyledi.

Şehit babası Kılınç: Hem gururlu hem hüzünlüyüz
Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine, şehit Mehmet Kılınç'ın ismi verildi. Şehit düşen oğlunun isminin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine verilmesinden dolayı hem gururlu hem de hüzünlü olduğunu belirten şehidin babası Tayyar Kılınç, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kentte kısıtlamaya uyuluyor
Korona virüs salgını önlemleri kapsamında alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına Malatya'da ilk gün uyulduğu görüldü.

Yatırımları yerinde incelediler
AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarıyla son yıllarda çehresi değişen, sosyal, kültürel, sportif yatırımlarla cazibesi artmaya başlayan Yeşiltepe bölgesinde hayata geçen ve devam eden yatırımları yerinde incelediler.

Eğitime destek devam ediyor!
Malatya'nın Kale ilçesinde ‘Tabletimi alıyorum eğitimimi tamamlıyorum' ve ‘Tablet bizden çevrimiçi eğitime devam' kampanyaları kapsamında İzollu Vakfı tarafından 100 adet tablet desteği verildi.

Galatasaray kafilesi Malatya'da
Süper Lig'in 21. haftasında Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacak olan Galatasaray akşam üzeri özel uçakla Malatya'ya geldi.

Piyasalar
YARIM ALTIN
1.461,00
ÇEYREK ALTIN
732,00
GRAM ALTIN
441,83

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 2 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!