dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2411.9
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63336.7$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

Zehir tacirleri nefes alamadı!
Malatya'da uyuşturucuya geçit vermeyen polis ekipleri zehir tacirlerine nefes aldırmıyor. Ekipler, başarılı bir operasyona daha imza atarak çanta ve poşet içerisinde gizlenmiş 7 kilo 500 gram esrar ele geçirdi. Öte yandan yolcu otobüsünde yapılan aramada 2 kilo 360 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tüfenkci: “Malatya ulaşımda iki önemli yatırıma kavuşacak”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ulaşım alanında Malatya'ya kazandırılacak yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Tohma Köprüsü'nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 Şubat'ta resmi açılışını yapacağız' dedi.

Malatyalılar beyaz sabaha uyandı!
Malatya'da sabaha karşı başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Yüksek rakımlı bölgelerde ve ilçelerde daha fazla etkisini gösteren kar yağışı kent merkezinde de hayatı olumsuz etkiledi.

Yollar kara teslim oldu
Yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolda kalan araçlar, Sürgü-Erkenek karayolunu ulaşıma kapattı. Gürün ilçesinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, Adıyaman-Çelikhan ve Sincik-Malatya karayolları yoğun kar yağışı nedeniyle kapandı. Sürücüler de zor anlar yaşadı.

Kar yağışı güzel manzaralara sahne oldu
Doğal ve tabiat zenginlikleriyle yılın her mevsimi farklı bir güzelliği ön plana çıkan Yeşilyurt İlçesi'nin var olan zenginlikleri kar yağışıyla birlikte güçlü bir şekilde hissedilmeye başladı.Malatya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, Yeşilyurt'un doğal güzellikleriyle birleşerek güzel manzaralara sahne oldu.

Malatya'da karla mücadele...
 Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sabah saatlerinde TOKİ ve Karagöz mevkiinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde kar nedeniyle kapanan yollarda ve kaldırımlarda kaldırım temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

13 FETÖ'cü gözaltında!
Erzincan merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu 11 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

2020 yılı faaliyetleri açıklandı!
Jandarma tarafından, 2020 yılı faaliyetleri açıklandı. Malatya'da jandarma bölgesinde geçen yıl 138 aile içi şiddet olayı meydana geldi.

400 kişiye istihdam!
Malatya'nın Akçadağ ilçesi'nde istihdama katkı sağlamak amacıyla ilçe belediyesi tarafından açılan tekstil atölyesi fabrikaya dönüşüyor. 30 kişi ile üretime başlanan atölyenin fabrikaya dönüştürülmesiyle birlikte toplamda 400 kişiye istihdam sağlanacak.

Malatya'da golsüz beraberlik!
Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Maç öncesi Hafez şoku!
Yeni Malatyaspor'da antrenmanda sakatlanan Karim Hafez'in Fatih Karagümrük maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Vefat edenler
Malatya'da 29 Ocak günü 7 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
GRAM ALTIN ?
Gram altın bugün 437,20 liradan alınıyor, 437,29 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN
Çeyrek altın bugün 709,00 liradan alınıyor, 721,00 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN
Yarım altın bugün 1.416,00 liradan alınıyor, 1.437,00 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI
Cumhuriyet altını 2.828,00 liradan alınıyor, 2.868,00 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 2 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!