dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2379.3
  • BIST
    10264.87
  • BTC
    61849.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

MİAD, AVDAGİÇ'İ KONUK ETTİ
MİAD'ın İnteraktif Sohbet Serisi'nde, iş dünyasının sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuk olduğu, interaktif sohbet büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Ebuzer Aydın yazdı: KISKANÇLIĞIN KISKACINDA ÖZNUR ÇALIK!...
Malatya Time yazarlarından Ebuzer Aydın uzun süren sessizliğini bugün yayınlanan makale ile bozdu. "Uzun zamandır köşeme çekilmiştim. Ne sevabına ne de günahına karışmak istemedim kimsenin. Gördüm ki böyle bir dünyayı da bize çok gördüler." diyerek kalemi eline alan Aydın, Milletvekili Çalık hakkında geniş bir analizle okuyucuların karşısına çıktı.

Timur İnce yazdı: HACI UĞUR POLAT NEREDE?
Malatya Time yazarlarından Timur İnce, okurlarına, “Hacı Uğur Polat nerede ?” diye seslendi. "Nerdeyse sanki Büyükşehir Belediyesi önünden geçerken o dönem zorla Büyükşehir başkanlığı koltuğuna oturtulmuş ve fırsatını bulup kaçmış havasının cereyana çevirerek birilerini rahatsız ettiğini söylemek gerekmiyor mu artık?" diyen İnce'nin bugünki köşe yazısı ilgi çekti.

Mahrem yapıya baskın!
Malatya'da, FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik operasyonda 6 kişi yakalanırken, haklarında hüküm verilmiş olan ve arama bulunan 3 şahıs da çıkarıldıkları adliyece tutuklandı.

Sır ölüm!
Malatya'da akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, evinin önünde ölü bulundu. Neden öldüğüne dair hiçbir bulguya rastlanmazken, şahsın sır ölümü otopside belli olacak.

Söğütlü Camii civarında kıskıvrak yakalandı!
Malatya'da polis, piyasaya ayarı düşük ve sahte altın sürdüğü iddia edilen bir kişiyi gözaltına alınırken, operasyonda 12 adet değeri düşük tam altın, 25 bin 10 TL ve bin 323 Ukrayna Grivnası ele geçirildi. Şüpheli, Söğütlü Camii civarında yakalandı.

Tüfenkci : 'Malatya bölgenin sağlık merkezi haline geldi'
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yapımı devam eden ve bu yıl hizmete girecek olan Battalgazi Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Tüfenkci son yıllarda yapılan sağlık yatırımları ile Malatya bölgenin sağlık merkezi haline geldiğini söyledi.

Yabancı uyruklu zanlı gözaltında!
Malatya'da polisin çalışması sonucu gümrük kaçağı cep telefonu ile telefon aksesuarları ve oyun konsolu ele geçirildi. Olayla ilgili yabancı uyruklu zanlı gözaltına alındı.

Vekillerden ilçe ziyaretleri...
AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ile Hakan Kahtalı, Malatya'daki temaslarında ilçe ziyaretleri kapsamında Arapgir ve Arguvan ilçelerini ziyaret ederek, hem parti teşkilatları hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Çınar: Başarı çıtasını yükselteceğiz
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Temizlik hizmetlerinde yakaladığımız başarı çıtasını hem geliştirmek hem de daha iyi bir seviye ulaştırmak maksadıyla Temizlik Hizmetleri Müdürlüğümüzün gücü ve kapasitesini artırmaktayız” diye konuştu. Öte yandan, Yeşilyurt Belediyesi, çevre yönetim yeterlilik belgesini aldı.

Nisan ayının ilk haftasında faaliyette!
Lisanslı depo inşaatında son aşamaya gelindi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: '300 milyonluk katma değeri 1.5 milyar dolara çıkarmak istiyoruz. Mart ya da Nisan ayının ilk haftaları itibariyle inşaat süreci bitmiş olacak ve işlevsel anlamda aktif hale gelecek bir depo.' dedi.

Vahşeti anlattı!
Malatya'da bir kadının sokak köpeklerinin saldırısına uğradığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıda yaralan kadın, yetkililerin başıboş sokak köpeklerine çare bulmasını isteyerek dışarı çıkmaya korktuklarını söyledi.

Kumar oynarken basıldılar!
Malatya'da polis ekipleri daha önceden mühürlenen bir iş yerine düzenlediği operasyonda, kumar oynadığı belirlenen 18 kişiyi yakaladı.

İki tutuklu birbirlerini darp etti!
Malatya'da uyuşturucu suçundan cezaevinde yatan iki tutuklu birbirlerini darp ederek yaralandı.

Bu tespihler araba fiyatına!
Malatya'daki bir tespih dükkanında satılan ve değerli taşlarla işlenen el emeği göz nuru tespihler hem fiyatı hem de görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor. Osmanlı sıkma kehribarı olarak bilinen tespihlerin bazıları araba fiyatına satılıyor.

3 torbacı kıskıvrak!
Malatya'da polis ekiplerince torbacılara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cadde ve kaldırımlar deterjanlı sularla yıkandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler 2 günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı günleri değerlendirerek sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda yıkama çalışması gerçekleştirdi.

28 kişiye ceza!
Malatya'da polis sorumluluk alanında sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde dışarı çıkan 28 kişiye ceza uygulandı.

Vefat edenler
Malatya'da 8 Şubat günü 16 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Ons altın fiyatları güçlenen dolar endeksine rağmen yükselişe geçerek 1825 dolar seviyesini gördü. İç piyasada ise gram altın dolar kurunda yaşanan yükseliş ile birlikte 415 TL seviyesine yükseldi.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 13 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!