dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2389.8
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    61871.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

MEHMET AYHAN YAZDI: MALATYA'DAN “YENİ” YOUSSOUF'LAR ÇIKAR MI?
Malatya Time Yazarlarından Mehmet Ayhan, son zamanlarda Yeni Malatyaspor ile ilgili akıllardaki bütün sorulara ışık tutacak bir makale ile okurlarını selamladı. Başarı için Malatya'da yapılması gerekenler hakkında önemli ilgiler veren Ayhan'ın köşe yazısı okurları tarafından tam not aldı.

TİMUR İNCE YAZDI: DEPREM KONUTLARI İLE İLGİLİ BİRKAÇ SORU (?)
Malatya Time Yazarlarından Timur İnce, 24 Ocak 2019'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin izlerine bir kez daha işaret etti. Var olan sorunları, talepleri, yapılması gerekenleri sıralayan İnce, yetkilileri göreve çağırdı. Özellikle deprem mağdurlarının sesi olan İnce'nin söz konusu makalesi kısa sürede geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı.

Tüfenkci: 'Cumhur ittifakı yarınların teminatıdır'
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının Türkiye'nin yarınlarının teminatı olduğunu ifade etti.

Yeni Cami'nin o ayda açılması planlanıyor!
1 yıldır ibadete kapalı olan Yeni Cami'nin Ağustos ayında açılması planlanıyor.

3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı
Kayseri-Malatya karayolunda meydana gelen ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Vatandaşları dolandıran çete çökertildi!
Diyarbakır merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu 5 ilde düzenlenen eş zamanlı internet dolandırıcılığı operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı. 

Bu yıl rekor ile tamamlandı!
Malatya Şeker Fabrikası'nda 1 Eylül'de başlayan pancar alım kampanyası bu yıl rekor ile tamamlandı.

2 bin 740 dekar tarım arazisi suya kavuşacak
Malatya'nın Darende İlçesinde 2 bin 740 dekar tarım arazisi suya kavuşması hedeflenen Yukarıulupınar Göleti ve Sulaması Proje Yapımı ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırçuval: Bu hepimizin görevi!
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in çağrısı üzerine belediye personeli tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle kan stokları kritik seviyenin altına düşen Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, kan stoklarına destek vermek hepimizin görevi dedi.

Hakime hakaret ettiği iddia edilen Nagehan Alçı ifade verdi
İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli hakim Hakkı Yalçınkaya'nın kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu gazeteci Nagehan Alçı Kütahyalı'nın yargılanmasına devam edildi.

Kalı: Türkiye süreci başarıyla sürdürüyor
Türkiye'nin Covid-19 salgını sürecini bugüne kadar başarıyla yönettiğini belirten Uzman Dr. Kenan Kalı, sağlık çalışanları ve yaşlı vatandaşlar kategorisinde başlatılan aşılama çalışmalarının da çok önemli bir işlev üstleneceğini söyledi.

Yeniden doğayla buluştu
Malatya'da 9 gün önce bir aracın çarpması sonucu yaralanan kurt, tedavisinin ardından yeniden özgülüğüne kavuştu.

41 araç sürücüsüne ceza!
Malatya'da kent genelinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetiminde kurallara uymayan 41 araç sürücüsüne 23 bin 975 TL para cezası kesildi.

Çınar: “Okullarımızda hijyen seferberliğimiz sürüyor”
Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Tesisler Müdürlüğüne bağlı İdari İşler Birimi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Dezenfektan Ekipleri, 15 Şubat 2021 Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan Yeşilyurt'taki okulları, yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında baştan aşağıya dezenfekte etti.

Düdük Tokat'ta!
Süper Lig'in 25. haftasında görev alacak hakemler belli oldu. Antalyaspor - Yeni Malatyaspor müsabakasını Serkat Tokat yönetecek.

Vefat edenler
Malatya'da 12 Şubat günü 10 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
416,30 liradan alınan gram altın 416,50 liradan, 2 bin 743 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira 2 bin 764 liradan, bin 340 liradan alınan Yarım altın bin 350 liradan ve 670 liradan alınan Çeyrek altın 675 liradan satıldı. 12 Şubat 2021 Cuma günü dolar kuru 7,03 liradan işlem gördü.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 12 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!