dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63508.282$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

Erdoğan: “Hep bu kardeşlerimizi kurtarmanın hesabını yaptık”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe Kartal-2 Harekatı'nda şehit olan 3 asker ile teröristler tarafından alçakça katledilen, şehit edilen 13 vatandaşımıza Allah'tan rahmet dileyerek; “Kardeşlerimiz teröristlerin elinde esirdi; Hep bu kardeşlerimizi kurtarmanın hesabını yaptık, çok uğraştık” dedi.

Türkiye'nin dört bir yanından feryatlar yükseldi!
Terör örgütü PKK mensupları tarafından Gara'da şehit edilenler memleketlerinde toprağa verildi. Türkiye'nin dört bir yanında ağıtlar yakılıp, feryatlar yükseldi.

Son şehidin kimlik tespiti devam ediyor
Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 asker ve polisten 12 şehidin naaşları ailelerine teslim edilirken 1 şehidin kimlik tespiti ise halen devam ediyor.

Bir yolunu bulup masa başına oturuyorlar!
Kumarbazlar, yasaklı günlerde de bir yolunu bulup masa başına oturabiliyorlar. Malatya'da iş yerinde kumar oynayanlara operasyon düzenlenip 5 şahıs yakalandı.

Gürkan: “Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun”
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı 2. oturumunu Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirdi. Gürkan, “Kaplan-Pençe 2 harekâtı kapsamında 3 askerimiz şehit oldu. Akabinde terör örgütü elinde rehin olarak tuttuğu 13 vatandaşımız PKK'nın hain kurşunuyla şehit edilmiştir. Memleketimizin, ülkemizin başı sağ olsun' dedi.

‘Onlar Üşürse, Yürekler Üşür'
Battalgazi'de belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet' anlayışıyla da takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Onlar Üşürse, Yürekler Üşür' projesi kapsamında kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Çınar: “Sağlıklı ve başarılı bir eğitim dönemi diliyorum”
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bugünden itibaren ilçemizdeki 85 okulda başlayan yüz yüze eğitim dönemine katılan bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir dönem temenni ediyorum” diye konuştu.

Çalışmalar ihale aşamasında
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret ederek, yeni şire ve buğday pazarı için istişarede bulundular.

Kent yıkanıyor!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, hafta sonları uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağını değerlendirerek, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda yıkama çalışması gerçekleştiriyor.

İlgi yarıya düştü!
Malatya'da pandemi sürecinde kütüphanelerden hizmet alan sayısı ve ödünç alınan kitap sayısı bir önceki yıla göre hemen hemen yarı yarıya düştü.

İlçede 54 okul açıldı!
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Ata İlkokulu ve Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu'nda yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla ziyaret etti. Başkan Güder, “İlçemizde açılan 54 okulumuzdaki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir dönem temenni ediyorum” dedi.

Vefat edenler
Malatya'da 15 Şubat günü 14 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Kasım ayından itibaren düşüş ivmesine geçen gram altın bugün 412 TL iken çeyrek altın 673 liradan işlem görüyor. Kur 6,95 seviyelerinde yer alıyor. Euro/TL ise 8,44 seviyelerinde işlem görüyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 13 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!