dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2434.9
  • BIST
    9983.85
  • BTC
    62277.7$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

TİMUR İNCE YAZDI: EŞREF BİTLİS PAŞA'NIN KATLEDİLMESİ!
Malatya Time yazarlarından Timur İnce, Orgeneral Eşref Bitlis'in 28'inci ölüm yıl dönümünde çarpıcı açıklamalar içerien bir yazı kaleme aldı. Bitlis'in ölüm nedenine ışık tutan köşe yazısı okurları tarafından da tam not aldı.

Erdoğan: “Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor”
AK Parti Malatya İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresine canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Batıda ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılması ile başlamıştır. Aynı oyunu bizim de üzerimizde oynamaya çalışıyorlar. Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor” dedi.

Tüfenkci: PKK'yı akladıklarının farkında değiller!
AK Parti Malatya Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresi yapıldı. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, CHP'ye terör eleştirisi yapıp, 'Şehitler konusunda devleti ve Cumhurbaşkanımızı suçlayanlar PKK'yı akladıklarının farkında değiller' dedi. Programda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, "AK Parti neferleri olarak hizmet destanları yazmaya hep birlikte devam edeceğiz" dedi.

O proje hayata geçiyor!
Malatya'nın turizmine katkıda bulunmak üzere çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Kalkınma Ajansı ile birlikte ‘Horata'nın Tanıtımı ve Turizme Kazandırılması Projesini' hazırlayarak hayata geçiriyor.

Ünlü oyuncu koronavirüse yenildi!
Malatya'ya film çekimi için gelen ve bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu Toygun Ateş (66), tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

Çınar: “Kandiller, müstesna zaman dilimleridir”
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla Mescid-i Takva Camii'nde okunan Mevlid-i Şerif programına katılan vatandaşlara kandil simidi, gül suyu ve lokum ikram etti. Öte yandan, Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik belediyenin resmi twitter hesapları üzerinden ‘Deneme Seti' hediye çekilişi düzenledi. Başvuru yapan 2 bin 170 öğrenci arasında yapılan kura çekiminde isimleri çıkan 500 öğrenci, TYT Deneme Seti kazanmayı hak etti.

Bu görüntü rekor kırdı!
Malatya'da donmak üzere olan serçe, polisin şefkatli müdahalesi ile hayata tutundu. Olay, Darende ilçesinde Bölge Trafik Denetleme Darende İstasyon Amirliği bahçesinde yaşandı.

Teknoloji artık herkesi ilgilendiriyor
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Babacan, teknolojinin Covid-19 pandemi salgını ile tüm insanlığı ilgilendirecek bir düzeye ulaştığını belirtti.

Sadıkoğlu: “6 Puanlık ilave prim desteği devam etmeli”
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 31 Aralık 2020 tarihinde son bulan 6 puanlık sigorta işveren prim teşvikinin, işletmelere destek olmak, üretim ve istihdamın sürekliliğini sağlamak amacıyla yeniden uzatılması gerektiğini bildirdi.

Buz tutan yolda zor anlar!
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Gece saatlerinde 1'i tır olmak üzere onlarca araç buz tutan yolda kaydı.

Galibiyet özlemine son vermek istiyorlar!
Süper Lig 26. Haftasında sahasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor, sahadan 3 puanla ayrılarak 5 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Vefat edenler
Malatya'da 19 Şubat günü 15 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Altının ons fiyatı, 1,774 dolar seviyesinde bulunuyor. 19 Şubat'ta gram altın 397 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak? 

Malatya'da yarın hava 3 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!