dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2448.2
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64452.97$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

MURAT ÇETİN YAZDI: SAİD NURSÎ'YE KİM MUTLAK VEKİL OLABİLİR?
Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, okurlarına her pazar olduğu gibi bu hafta da Diriliş Postası Gazetesinden seslendi. Çetin'in SAİD NURSÎ'YE KİM MUTLAK VEKİL OLABİLİR? başlıklı köşe yazısı, kısa sürede geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başardı.

ALİ ALBAY YAZDI: Aferin sana Hamzaoğlu!...
Konyaspor ile önceki gün oynanan müsabakada ilk yarı 2-0 önde olan Yeni Malatyaspor'un son anda 2-3 mağlup olması ile birlikte sinirler iyice gerildi. Bu duruma sitem eden Malatya Time yazarlarından Ali Albay, Teknik Adam Hamzaoğlu'nu eleştiren, "Aferin Sana Hamzaoğlu" yazısını kaleme aldı. Köşe yazısında yapılan eksikleri sıralayan Albay'ın hedefinde Hamzaoğlu vardı. Malatya Time'de yayımlanan bu makalenin yaklaşık bir saat ardından ise kulüp tarafından makaleyi doğrular o açıklama yapıldı. YOLLAR AYRILDI...

Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı!
Yeni Malatyaspor, Konyaspor yenilgisi sonrası bugün masaya oturulan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Gürkan, iş insanlarına hizmetlerini anlattı!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, video konferans sistemi ile Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve üyeleriyle bir araya geldi.

Güder: “Battalgazi'miz her geçen gün gelişiyor”
Battalgazi Belediyesi, çevreyolu altı olarak tabir edilen bölgenin gelişimi açısından büyük önem arz eden ve birinci etabında ıslah çalışmaları tamamlanan Derme Deresi Rekreasyon Alanı Projesi'nde teraslama ve zemin düzeltme çalışmalarını başlattı.

O ilçe 79 ili geride bıraktı!
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen kampanyada 785 ünite kan toplanarak ilçeler arası bağış rekoru kırıldı. Doğanşehir, 785 ünite kan ile 79 ili geride bıraktı.

Gürkan: Sorunu çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz
Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolların işlevselliğini artırmak amacıyla kent genelindeki genişletme, yenileme ve alternatif yol açma çalışmalarına devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ulaşım sorununu çözmek için büyük bir hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

MHP'li belediye meclis üyesi Hakk'a yürüdü!
Malatya Doğanşehir Belediyesi MHP'li Meclis üyesi Celal Durak (66) tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Meclis Üyesi Durak'ın cenazesi, Doğanşehir ilçe mezarlığında defnedildi.

Köy okullarına destek!
Malatya'da korona virüs normalleşme adımları kapsamında köy okullarında yüz yüze eğitimin başlamasıyla okullara 700 bin civarında maske ve 180 ton dezenfektan desteği sağlandı.

İlk adımı atıldı!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altay Kışlası alanı içerisinde yapımına başlanacak olan Küçük Sanayi Sitesi için ilk adımın atıldığını söyledi.

Sadıkoğlu: O sektörde ciddi sorunlar var
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya'da inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar olduğunu ifade ederek sorunların çözümü noktasında el birliği ile çalışacaklarını söyledi. 

Vefat edenler
Malatya'da 21 Şubat günü 8 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Altın fiyatları hafta boyunca yatırımcıların bir numaralı gündem maddesiydi.
ATA ALTIN
Satış: 2.728,00

CUMHURİYET ALTIN
Satış: 2.697,00

GRAM ALTIN
Satış: 400,02

YARIM ALTIN
Satış: 1.352,00

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 6 derece olacak.

NOT: Haberlerin detaylarına https://www.malatyatime.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!