dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63508.117$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

MURAT ÇETİN YAZDI: Cenneti rüyanızda bile göremezsiniz!..
Usta Gazeteci Murat Çetin, bu hafta, Diriliş Postası Gazetesi için, "Cenneti rüyanızda bile göremezsiniz!.." başlıklı yazıyı kaleme aldı. Allah katında din İslam'dır. İslam'ın ne olduğunu bilmeyenlerin, Yahudilik ve Hıristiyanlık'ın ne olduğunu bilmeleri beklenemez diyen Çetin'in makalesi her kesime ışık tutuyor.

TİMUR İNCE YAZDI: Hoş Geldin Battal Kanbay!
Malatya Time Yazrlarından Timur İnce, kente geldiği günden beri adından söz ettirmeyi başaran Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay hakkında yazdı. İnce'nin köşe yazısı eğitime önem verenleri heyecanlandırdı.

Rektör Kızılay: Hedefimiz ilk 10 üniversite arasına girmek!
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Türkiye'deki tüm üniversiteler arasında 29. sırada yer aldıklarına dikkat çekerek, “ Hedefimiz ülkemizin ilk 10 üniversitesi arasına girmek ve üniversitemizi bir araştırma üniversitesi yapmaktır” dedi.

Gürkan: Koordineli bir şekilde çalışacağız
Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz ve dernek üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek, bölgelerinde bulunan mahallelerin sorun ve taleplerin ilettiler. Gürkan, sorunların çözüme kavuşturulması adına ilgili birimler ve muhtarların koordineli bir şekilde çalışacağını söyledi. Öte yandan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan ilçesi Bereketli Mahallesi'nde yapımı devam eden Cem Evi inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gürkan, daha sonra temizlik personelleriyle birlikte cadde ve sokak yıkaması yaptı.

Tüfenkci: “Türkiye'nin duruşu örnek alınmaktadır'
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 28 Şubat'ta hedefin tüm Türkiye ve demokrasi olduğunu belirterek, 'Türkiye'de darbeler dönemi halkın iradesi ve yönetimin kararlı duruşuyla tarihin kara sayfalarına gömülmüştür. Bugün darbe kalkışmasının olduğu ülkelerde Türkiye'nin duruşu örnek alınmaktadır' dedi.

Güder: “Hedefimiz geçen yılın üzerine çıkmak”
 Malatya'nın Battalgazi İlçesinde yeni imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, kış ayı nedeniyle ara verilen Çamurlu Mahallesindeki toplam 3 bin metre uzunluğundaki yeni imar yolu açma çalışmalarına yeniden başladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hedeflerinin geçen yılın üzerine çıkmak olduğunu açıkladı. 

Söylemez '28 Şubat, tarihimize geçmiş kara bir lekedir'
Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı ve Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, '28 Şubat, tarihimize geçmiş kara bir lekedir' dedi.

Kanadı kırık serçe...
Malatya'da kanadı kırık serçeye polis ekipleri sahip çıkarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına teslim etti. 

3-0 ile güldüler!
Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubu'nda Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı, Ünsal Grup Şiran Akademi'yi 3-0 mağlup etti.

Piyasalar
GRAM ALTIN
412,30
YARIM ALTIN
1.403,00
ÇEYREK ALTIN
702,00

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 13 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!