dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66984.739$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

 

Şehit babasına 'şehadet belgesi' verildi
Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Gara'da, bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey'in ailesine Jandarma Genel Komutanlığınca düzenlenen şehadet belgesi takdim edildi.

14 faili meçhul olay aydınlatıldı!
Malatya'da polis ekipleri 5 aylık fiziki takip sonucu suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda 16 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte çok sayıda silah ve mermi ele geçirilirken, 14 faili meçhul olay da aydınlatılmış oldu.

Türk-İslam tarihinde benzeri yok!
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde üzerinde Arapça, Süryanice ve Ermenice yazıların olduğu 803 yıllık kitabe, asırlar öncesinden günümüze Selçuklunun izlerini taşıyor.

Arpacı: Türkiye, Özal'ın liderliğinde farklı bir yolda ilerledi!
İnönü Üniversitesi Dr. Ögr. Üyesi Işıl Arpacı, 28 Şubat'ın her ne kadar post modern darbe olarak anılsa da eylemli bir muhtıra olduğunu belirterek, 12 Eylül'den sonra Turgut Özal liderliğindeki Türkiye'nin farklı bir yolda ilerlemeye başladığını söyledi.

Güder: “Belediyeciliği üst noktaya taşıyacağız”
‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları' kapsamında Battalgazi'deki 11 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgiler vererek, “İnşallah 2021 yılında Battalgazi'de hizmet belediyeciliğini daha üst bir noktaya taşıyacağız” dedi.

Burası keşfedilmeyi bekliyor!
Malatya'nın Akçadağ İlçesinde bulunan Küçükkürne Mağaraları keşfedilmeyi bekliyor.

Çınar: Daha güzel bir Yeşilyurt için çalışıyoruz
Tepeköy Mahallesinde hizmete sunulan Fidanlık Alanında incelemelerde bulunan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Daha yeşil, daha güzel, daha mutlu bir Yeşilyurt için 2021 yılında ilçe genelinde gerçeğe dönüştüreceğimiz yeşillendirme ve yeni park çalışmalarımızın planlarını tamamladık' dedi.

Başkan Özpolat Hakk'a yürüdü!
Malatya Manifaturacılar Esnaf Odası'nın 1984-2018 yılları arasında 34 yıl süreyle başkanlığını yapan, son olarak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Denetim Kurulu üyesi olarak görev alan Mehmet Özpolat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

5 il için yağış uyarısı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, 5 il için yağış uyarısı yaptı. Malatya çevrelerinde yer yer aralıklı yağmur bekleniyor.

Haydi Malatya!
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, sosyal medyadan “Haydi Malatya, tedbiri arttır, kısıtlamaları kaldır” sloganı ile Malatyalılara çağrıda bulundu.

70 kişiye ceza!
Malatya'da polis sorumluluk alanında sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde dışarı çıkan 70 kişiye ceza uygulandı.

Müsabakalar çekişmeli geçti!
Malatya'da yüzme müsabakaları çekişmeli geçti. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

Hedef galibiyet özlemini bitirmek!
Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, 7 haftalık galibiyet özlemini dindirerek sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

Beşiktaş kafilesi Malatya'da
Yeni Malatyaspor maçı için kente gelen Beşiktaş'ı taraftarlar havaalanı çıkışında coşkuyla karşıladı.

Piyasalar
Gram
413,30 lira

Çeyrek
677,42 lira

Cumhuriyet
2.765,00 lira

Vefat edenler
Malatya'da 1 Mart günü 10 kişi hayatını kaybetti.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 10 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!