dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63945.726$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

 

Silahlı suç örgütüne darbe!
Malatya'da polis ekiplerinin suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Sona gelindi!
Altay Kışlası sosyal tesislerinde sona gelindi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında incelemelerde bulundu.

Feci kaza! 3 yaralı
Malatya'da motosiklet ile çarpışan otomobil kaldırıma çıktı. Kazada yola savrulan 3 kişi yaralandı.Kaza, İnönü Caddesi - Dörtyol mevkiinde meydana geldi.

Güder: Spora ciddi yatırımlar yapıyoruz!
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, “Battalgazi'mizde gençliğimize ve spora ciddi yatırımlar yapıyoruz” dedi.

Gündemdeki maddeler karara bağlandı!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Meclisi Mart Ayı 2.Oturum Toplantısında yaptığı konuşmada, “ Bitlis'in Tatvan bölgesinde yaşanan ve kahraman vatan evlatlarımızın şehit düştüğü helikopter kazası, hepimizin yüreğini dağlamıştır” diye konuştu

Depremzedelere 697 bin TL nakdi yardım
Malatya'nın Battalgazi İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçen yıl depremzedelere 697 bin TL nakdi yardım ulaştırıldı.

Fendoğlu: Sürekli dar boğaz yaşıyorlar!
Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM'de işletmelerin sorunlarını dile getirip, “Zayıf mali yapıları nedeniyle bankalardan ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayamayan KOBİ'ler çok yüksek faiz ve kredi maliyetleriyle karşılaştıklarından sürekli dar boğazlar yaşamaktadırlar” dedi.

Çolak: Umudumuz oldun çocuk!
Malatya'da 20 TL bulan çocuk, bulduğu paranın sahibini bulamayınca, parayı yetim çocuklara bağışladı. Yetimler Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, yaşadığı olayla ilgili; 'Umudumuz oldun çocuk!' dedi.

Sadıkoğlu: “Finansa erişmek daha kolay olacak”
Vakıf Bank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan ve bölge müdürlüğü yöneticileri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nu ziyaret etti. Sadıkoğlu: “Üyelerimizin finansa erişilebilirliği daha kolay olacak” dedi.

Düdük Kardeşler'de!
Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak olan hakemler açıklandı. Denizlispor - Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Arda Kardeşler yönetecek.

YMS, Denizli yolcusu!
Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor kafilesi maçın oynanacağı Denizli deplasmanına hareket etti. Taraftarlar da tesislerde toplanarak sarı-siyahlıları uğurladı. Öte yandan, Yeni Malatyaspor'da pandemi nedeniyle ertelenen Olağan Mali Genel Kurul Toplantısının 20 Mart günü gerçekleştirileceği açıklandı.

Futbolculara moral yemeği!
Sarı-Siyah-Kırmızılılar, kötü gidişata son vermek ve takıma moral olması amacıyla yemek organizasyonunda buluştular.

Piyasalar
YARIM ALTIN
Satış: 1.366,00

GRAM ALTIN
Satış: 409,88

ÇEYREK ALTIN
Satış: 683,00

Vefat edenler
Malatya'da 5 Mart günü 8 kişi hayatını kaybetti.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 14 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!