dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2440.1
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66727.94$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 


MEHMET AYHAN YAZDI: İHANETİN BEDELİ!
Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'deki galibiyet hasreti 9 maça çıktı. 29'uncu haftada Yukatel Denizlispor'u ağırlayan Kaplanlar, 1-0 öne geçse de geriye düştü. Malatya Time Yazarı Mehmet Ayhan, maç sonunda yorum ve analiz içerikli yazısıyla okurlarını selamladı. Ayhan'ın makalesi meraklıları ve okumak isteyenler için şu başlıklardan oluştu:
Kaplanlara hangi futbolcu ihanet etti?
Yeni Malatysapor'a kim taktik verdi?
İlk 11'de kaç değişiklik gerçekleştirildi?
Eski takım arkadaşları bu kez rakip oldu
İskoç orta saha kaçıncı golünü attı?
Ganalı santfor bu sezon kaç gole ulaştı?
Müsabakanın izlenim içerikli yorumu
20 Mart'ta, Malatya'da rakip kim olacak?

Kızılay: En fazla nakil yapan hastaneyiz!
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gelen hastaların yarıya yakınının Malatya dışından olduğunu bildirip, “En fazla nakil yapan hastaneyiz” dedi.

Uzun süre kalp masajı yapılan adam öldü!
Malatya'da aydınlatma direğine çarpan ticari taksi sürücüsü sıkıştığı araçta feci şekilde can verdi.

Narkotik ekipleri sokak satıcılarının ensesinde!
Malatya'da sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 2 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yaşlı adam feci şekilde can verdi!
Elbisesini çapa makinesinde kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi Kemer Köprü mevkiinde meydana geldi.

Bahçe değil uyuşturucu serası!
Malatya'da jandarma ekipleri, drone destekli gerçekleştirdiği operasyonda yasa dışı ekimi gerçekleştirilen bin 500 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Kayısının çayı artık sofraların yeni lezzeti
Kayısının başkenti olarak bilinen Malatya'da, şimdi de kayısı çayı yapılıyor. Aroması ve tadı ile bitki çayları arasında liderliğe çıkacak olan Kayısı çayının sağlığa da birçok faydası bulunuyor.

Malatya'da kısıtlamasız ilk cumartesi günü!
Yeni kontrollü normalleşmenin ilk haftasında orta risk gurubunda bulunan Malatya'da aylar sonra hafta sonu kent merkezinde insan yoğunluğu oluştu.

Drone destekli...
Yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında orta kategoride bulunan Malatya'da kontrollü normalleşme sürecinde mesire alanlarına drone destekli denetim gerçekleştirildi. Öte yandan Malatya'da kayıp bir çocuk drone ile bulundu.

Yeniden açıldı!
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi'ne bağlı Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi ve Poyraz Konağı Mahalle Yaşam Müzesi, normalleşme süreci kapsamında kapılarını ziyaretçilere yeniden açtı. 

Normalleşmeye Pedallıyoruz
Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından organizasyonu yapılan Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğinin destek verdiği ‘Normalleşmeye Pedallıyoruz' etkinliğine katılan bisikletçiler, Yeşilyurt Kent Konseyinden Gündüzbey Havuz Tepe Kamp Alanına kadar pedal çevirip, farkındalık oluşturdular.

Vefat edenler
Malatya'da 6 Mart günü 14 kişi hayatını kaybetti.

Gelirli'nin hedefi büyük!
Yüzme milli takım kadrosuna seçilen Malatyalı sporcu Mehmet Gazi Gelirli hedefini yüksek tutarak, Türkiye Şampiyonu olmak için çaba gösterecek.

Piyasalar
Altın, 6 Mart Cumartesi günü piyasaların kapalı olduğu gün, dünki kapanışının üzerinden işlemlerini sürdürüyor. Buna göre serbest piyasada gram altın fiyatları 411 Türk lirası alış ve 413 Türk lirası satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. 2 bin 631,64 Türk lirası alış fiyatı bulunan cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 2 bin 681,58 Türk lirası bandında yer alıyor. Bin 311,71 Türk lirası alış fiyatı bulunan yarım altının satış fiyatı ise bin 344,91 Türk lirası.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 14 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!