dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2301.7
  • BIST
    9075.66
  • BTC
    71302.75$

Günün Özeti


Günün Özeti
Haberimizde günün öne çıkan haber özetlerini bulabilirsiniz.
Narin

 

 

Kısıtlamalar tekrar gelebilir!
Malatya'da 6-12 Mart tarihleri arasındaki dönemde 100 bin nüfusa düşen haftalık vaka sayıları 90'larda iken, geçtiğimiz Cuma günü açıklanan sayı ile 140'ları buldu. Bu durumda kısıtlamaların tekrar gelmesi söz konusu.

Tüfenkci: Yeni bir sürecin işaret fişeği anlamını da taşıyor
Gündemdeki gelişmeler ve AK Parti'nin yarın yapacağı 7. Olağan Büyük Kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Tüfenkci, kongrenin mana derinliği bakımından öneminin büyük olduğunu vurguladı. Tüfenkci: 'yapacağımız 7. Olağan Büyük Kongremiz yeni bir sürecin işaret fişeği anlamını da taşıyor' dedi.

Hırsızların planı böyle yarım kaldı!
Malatya'da, bir iş yerinden para ve çeşitli malzemeler çalan 3 zanlı, çaldıklarını götüremeden yakalandı. Suçüstü yakalanan hırsızların planı yarım kaldı.

Çınar: Kırsal bölgelerimize ulaşımı rahatlatıyoruz
Yeşilyurt'ta açılan bağlantı yolları, ulaşımın akıcılık düzeyini artırıyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: “Alternatif yol güzergâhlarıyla kırsal bölgelerimize ulaşımı rahatlatıyoruz” dedi.

Güder: Ne vakit ne de zaman tanırız
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatıyla düzenlenen muhtarlarla ‘Hizmet ve Gönül Buluşmaları' devam ediyor. Battalgazi'ye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında muhtarlarla istişarede bulunan Güder, “Battalgazi'ye hizmet ve yatırımda ne vakit ne de zaman tanırız” dedi.

Bu eğitime herkes başvurabilir!
Gençlere yönelik 'Ücretsiz yazılım ve kodlama atölyesi' programı gerçekleştirilecek. Online ortamda verilecek olan eğitim 70 saat sürecek. FKA Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu: 'Yazılımla ilgili bölüm mezunu olsun olmasın herkes başvurabilir' dedi.

Bölge lideriyiz
Malatya, 186 bin 997 kayıtlı araç sayısı ile bölgenin lideri durumunda.

Bağ evi değil imalathane!
Malatya'da polis, bir ihbarı değerlendirerek, bağ evinde bin 234 litre el yapımı boğma rakı olarak bilinen kaçak rakı ele geçirdi.

Kaplan Başakşehir mesaisinde!
Süper Lig'de verilen milli ara nedeniyle 4 gün izin verilen Yeni Malatyaspor'da deplasmanda oynanacak olan Başakşehir maçı hazırlıkları yarın Antalya'da başlayacak.

Turnuva başladı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası başladı. 5 gün sürecek olan turnuvaya 61 sporcu katılacak.

Vefat edenler
Malatya'da 23 Mart 2021 günü 5 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
GRAM ALTIN FİYATI
432,94
435,40

ÇEYREK ALTIN FİYATI
693,25
708,54

CUMHURİYET ALTINI FİYATI
2.772,78
2.825,34

YARIM ALTIN FİYATI
1.382,16
1.417,09

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 12 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!