dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2459.1
  • BIST
    9798.61
  • BTC
    64430.67$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

  

 

TİMUR İNCE YAZDI:
Büyükçay Barajı yapılacak mı?
Tepehan'da yapılacak Büyükçay Barajı'nın önemine işaret eden Malatya Time Yazarı Timur İnce, bu konuda görüş ve önerilerini açıkladı. İnce'nin toplumsal konulardaki hassas kalemi okuyucunun odağında...

SÜMEYYE DENİZ KARTAL YAZDI:
TESLİMİYYET
Malatya Time Yazarı Sümeyye Deniz Kartal 'Teslimiyyet' başlıklı yazısıyla okuyucularını selamladı. Kısa süre önce Malatya Time Ailesine katılan Kartal'ın yazısı okurlarının beğenisini aldı.

Erdoğan 2023 Manifestosu 'nu açıkladı!
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresinde yaptığı konuşmada, evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. İş insanlarımıza da, 30 Haziran'a kadar devam eden varlık barışından yararlanarak, yurt dışındaki kaynaklarını ülkemize getirebileceklerini tekrar hatırlatıyorum. Ülkemize yatırım yapan uluslararası yatırımcılara ise, Türkiye'nin gücüne ve potansiyeline güvenmeleri çağrısında bulunuyorum. Önümüzdeki dönem Türk ekonomisini yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde büyüterek, çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

AK Parti MKYK listesi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresinde 2023 manifestosunu açıkladı. Kongrenin ardından AK Parti MKYK listesindeki değişiklikler de belli oldu. Asil Üyeler arasında Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık bulunuyor.

İstanbul'daki cinayetin faili kıskıvrak!
İstanbul'da cinayet işlediği iddia edilen şahıs, memleketi Malatya'da saklandığı evde yakalandı.

Kaçak telefonlar polise takıldı!
Malatya'da 12 gümrük kaçağı cep telefonu ve aksesuarlar ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Firari FETÖ üyesi yakalandı!
Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri FETÖ terör örgütünün Malatya yapılanmasına yönelik yaptığı operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişiyi gözaltına aldı.

Yangın var!
Malatya'da meydana gelen çatı ve ev yangını itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu büyümeden kontrol altına alındı.

Kesilen cezanın miktarı yükseldi
Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinde normalleşmeye dönülmesi sonrası vaka sayısının artmasıyla kesilen ceza miktarı da yükseldi.

Güder: Seçilen milletvekillerine başarılar diliyorum
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresine katıldı. Güder, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu kadrosuna yeniden seçilen milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci'ye başarılar diledi.

Başarı ödülüne layık görülen tesis örnek oluyor
Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Sıfır Atık' Yerel Yönetim Başarı Ödülüne layık görülen Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisini ziyaret ederek, çevre yatırımlarını yerinde inceledi.

Tebrikler!
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Genç İletişimciler Yarışması'nda 3'üncülük ödülü alan İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Habibe Ödemiş'i tebrik etti.

Kaçakçılara fırsat yok!
Malatya'da, gümrük kaçağı sigara malzemelerini satmaya kalkışan şahıs, satamadan polise yakalandı.

25 Mart'ta başlayacak!
Malatya Şeker Fabrikası tarafından alınan pancarların kalan 132 milyon 200 bin TL'lik ödemesi, 25 Mart'ta başlayacak.

Vefat edenler
Malatya'da 24 Mart 2021 günü 15 kişi hayatını kaybetti.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 9 derece olacak.

Piyasalar
GRAM ALTIN FİYATI
441,10
443,97

ÇEYREK ALTIN FİYATI
710,24
725,87

YARIM ALTIN FİYATI
1.416,05
1.451,75

CUMHURİYET ALTINI FİYATI
2.840,83
2.894,65

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!