dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2437.5
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66739.66$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

  

 

 

TİMUR İNCE YAZDI:
Kayıp bir kuşağın imtihanı!
Malatya Time yazarı Timur İnce, 1970-1985 yılları arasında doğan çocukların ne kadar talihsiz bir kuşak olduğuna değindi. Hayatın yükünü omuzlayan bu kuşağı anlatan İnce'nin yazısı okurlarını hem düşündürdü hem de duygulandırdı.

Öznur Çalık rekor kırdı!
AK Parti kuruluşundan itibaren 7 olağan ve 3 olağanüstü büyük kongre yaptı. 2003'ten itibaren 10 ayrı kongrede sadece 3 kişi değişmedi: Hayati Yazıcı, Ömer Çelik ve Öznur Çalık...

TOKİ köy evleri tamam!
Malatya'nın Kale ilçesinde evleri hasar gören depremzedeler için yapılan TOKİ köy evlerinde sona gelindi. Bent Mahallesindeki depremzedeler için yapılan çelik konstrüksiyon konutların 102'si yüzde 90 oranında tamamlandı.

Sosyal medya operasyonu!
Sosyal medya üzerinden DHKP/C propagandası yapan 2 şahıs gözaltına alındı.

Dikkatsizlik kazaya sebep oldu
D-300 karayolu, Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü Havaalanı kavşağında, otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada dört kişi yaralandı.

Soylu: 51 milyon vatandaşımıza ulaşacağız
Afet Eğitim İşbirliği Protokol İmza Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İnşallah bu sene 51 milyon vatandaşımıza, 2021 yılının afet eğitim yılı olması sebebiyle ulaşacağız. Şu ana kadar toplam 3 milyon 691 bin 457 vatandaşımıza bu sabaha kadar eğitim verdik” dedi.

Çınar: Tohma semt spor sahamız hayırlı olsun
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın yeni dönem vaatlerinden ‘Spor Tesisleri' projesi içerisinde yer alan ‘Tohma Semt Spor Sahası ‘ projesi tamamlanarak hizmete girdi.Tohma Mahallesi'ne kazandırılan semt spor sahasında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, vatandaşlara verdikleri bir sözü daha gerçeğe dönüştürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Güder: Battalgazi'mizin sorunlarını istişare ile çözüyoruz
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatıyla düzenlenen ve Battalgazi'de görev yapan 103 mahalle muhtarının konuk edildiği ‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları' sona erdi. Başkan Güder, “Biz, hep birlikte güçlüyüz. Battalgazi'mizin sorunlarını istişare ile çözüyoruz” dedi.

Trafik yoğunluğu en aza indiriliyor!
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin olduğu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu açılan alternatif yolla en aza indiriyor. Yapılan çalışmaları Başkan Gürkan, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve Daire Başkanları ile birlikte inceledi.

Karla mücadele başladı
Çarşamba gece saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, Malatya kırsalında özelikle ilçelerde etkili oldu. Meteoroloji tarafından önceden yapılmış olan uyarılar nedeniyle gerekli tedbirleri alan ve ekipleri hazır bekleten Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarına anında başladı.

Hemzemin geçitte feci kaza!
Malatya'da kontrolsüz bir şekilde hemzemin geçide giren aracı tren biçti. Kazayı yara almadan atlatan sürücü şok yaşarken, araç hurdaya döndü.

Araçlar kafa kafaya çarpışınca...
Malatya-Elbistan karayolunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

İrfan Buz: Malatya olarak hep birlikte başaracağız
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, sonuna kadar inanan bir takım istediğini belirterek, 'Bütün Malatya halkı, taraftarlar bizden bunu bekliyor, bunu da futbolcular idrak etmiş vaziyette. Malatya olarak hep birlikte bunu başaracağız' dedi.

Vefat edenler
Malatya'da 25 Mart 2021 günü 12 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Altının gram fiyatı 441 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 722 lira, Cumhuriyet altını 2.940 liradan satılıyor. Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 441 liradan işlem görüyor. Dün ons fiyatındaki yükselişin ve dolar kurundaki dalgalanmanın etkisiyle 447,1 lirayı gören gram altın, günü önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 442,5 liradan tamamladı.
Gram altın, bugüne ise düşüşle başlamasının ardından saat 10.50 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,3 altında 441,2 lirada dengelendi. Aynı dakikalarda çeyrek altın 722 lira, Cumhuriyet altını da 2.940 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 8 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!