dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2504.2
  • BIST
    9471.13
  • BTC
    64443.34$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 


MURAT ÇETİN YAZDI:
İthal yasalar, ifsada yol açar

Gazeteci- Yazar Murat Çetin, her pazar olduğu gibi bu pazar günü de Diriliş Postası Gazetesinde okurlarına önemli mesajlar verdi. Ülkemizin son zamanlardaki en önemli gündem maddelerinden biri olan “ İstanbul Sözleşmesi”yle ilgili bir yazı kaleme alan Çetin, Türkiye gündemini meşgul eden bu konuya ışık tuttu.

TİMUR İNCE YAZDI:
Büyükçay Barajı Malatya'ya çekilen bir operasyon mu?

"Büyükçay Barajının akıbetini kurcaladıkça çok farklı bilgi ve suiistimaller karşımıza çıkıyor" diyen Malatya Time Yazarı Timur İce, Büyükçay Barajı hakkında bilinmeyenleri yazdı. İnce: "Büyükçay Barajı, Adıyaman'ın kendi sınırları içinde 10 farklı noktaya yapma ihtimali var iken Malatya toprakları içerisinde diretmeleri Malatya'ya yapılan bir operasyon mu acaba? Dedirtiyor" ifadelerini kullandı.

Gürkan: “Çalışmadan, yorulmadan muhterem olunmaz”
İlçe koordinasyon toplantılarına Akçadağ'da devam edildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “Çalışmadan, yorulmadan muhterem olunmaz” dedi.

Çınar: Başarılarımızı zirveye taşıyacağız
Yeşilyurt Belediyesi, ‘Genç Danışma Kurul' toplantısına ev sahipliği yaptı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: “Eğitim ve gençlik hizmetlerindeki başarılarımızı zirveye taşıyacağız” dedi.

Türkiye'yi duygulandırdı! Şimdi yardımlar geliyor...
Malatya'da doğuştan engelli çocuğunun okuması için, oğlunu sırtına alarak her gün 1 kilometre yol giden fedakar baba, tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı. Yardımseverler o baba ve oğlu için kısa sürede harekete geçti.

4 torbacı kıskıvrak!
Malatya'da, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Suriye krizi, Türkiye-Rusya ilişkilerinde farklı bir dönem açtı
Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Ağır, Türkiye-Rusya ilişkilerindeki esas sorunun, ilişkilerin belirli bir sistematiğe dayanmaması olduğunu belirterek, iki ülke için ortak bir vizyonun oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Malatya Büyükşehir, Hatay'a yenildi
Türkiye Voleybol (TVF) 1. Lig Erkekler B Grubunda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediye takımına 3-0 mağlup oldu.

Piyasalar
Güncel piyasalarda altın fiyatları yükselişini sürdürürken gram altının fiyatı 450,16 liradan, çeyrek altın ise 735,96 liradan işlem görüyor.
GRAM ALTIN
446,73
450,16
ÇEYREK ALTIN
720,06
735,96
YARIM ALTIN
1.435,61
1.471,91
CUMHURİYET ALTINI
2.880,22
2.934,82

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 12 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!