dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2308.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70687.85$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

“İhsan Başkan çalışmalarını aktif yapamadı!”
Çarşamba Sohbetleri Bölüm: 39
Malatyamızın önemli şahsiyetlerini konuk ettiğimiz Çarşamba Sohbetleri serimizi, bu hafta Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile sürdürüyoruz. Ak Parti'nin kuruluşunda il yönetim kurulu üyeliği, 2 dönem il başkan yardımcılığı ve 2 dönem de il başkanlığı görevlerini yürüten Hakan Kahtalı, halen Malatya Milletvekili olarak TBMM'de ilimizi temsil eden 6 milletvekilinden biri. Malatya Time Genel Yayın Yönetmeni Murat Çetin'in sorularına büyük bir samimiyetle cevap veren Hakan Kahtalı'nın açıklamaları arasında; Malatyalı siyasetçilerin yeni dönemdeki beklentileri karşılayıp karşılamadığından başlayarak, Ak Parti kongresi sonrası gelişmeleri, Malatyalıların bakanlık veya genel başkan yardımcılığı beklentilerini, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesini, Malatya il Teşkilatı'nın çalışmalarını ve kişisel yaşamından bazı kesitleri bulacaksınız.

Gürkan: “Şehrimizi gülistan yapmak için buradayız”
İlçe koordinasyon toplantılarının 8. durağı Arapgir oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “Şehrimizi gülistan yapmak için buradayız” dedi. Öte yandan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Melekbaba Mahallesi Semt Konağı'nda mahalle sakinleriyle ‘Mahallelik Kültürü' programı gerçekleştirildi.

4 futbolcuda korona şoku!
Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Başakşehir maçı öncesinde yapılan testlerde 4 futbolcusunda pozitif vakaya rastlandığını açıkladı.

'Türkiye'nin değil dünyanın sayılı merkezlerindeniz!'
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi'nin özellikle sağlık alanında sunduğu hizmetlerle sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline geldiğini bildirdi.

Umut dolu gözlerle bekliyor
Malatya'da babasının sırtında okula gitmek zorunda kalan 10 yaşındaki bedensel engelli Batuhan Şahin, umut dolu dört gözle okul yolunun tamamlanacağı günü bekliyor.

Başkan vekili ve ihtisas komisyon üyeleri seçildi
Malatya'nın Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval'ın başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Zehir tacirleri kaçamadı!
Malatya'da polisin takip ettiği araçta yapılan aramada, 1 kilo 876 gram Kubar Esrar ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Suç makineleri kıskıvrak!
Malatya'da suç kaydı bulunan 3 şahıs, dolandırıcılık olaylarına karıştığı iddiasıyla yakalandı.

Profesör Koçyiğit : “Yeni sistem, bilişim temelli bir kapitalizm”
Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Koçyiğit, Covid-19 pandemi sürecinden sonra yeni sistemin, bilişim temelli bir kapitalizm olduğunu belirtti.

Kaçak avlanmaya ceza!
Malatya'da kaçak balık avlayan iki kişi yakalanırken, şahıslara bin 90'ar TL para cezası kesildi.

Sadıkoğlu: “Kısa Çalışma Ödeneği devam etmeli”
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Mevcut işsizliğin artış göstermemesi ve zorlukla ayakta duran işletmelerin faaliyetlerine devam edebilmesi için kısa çalışma ödeneği devam etmeli” dedi.

Vefat edenler
Malatya'da 1 Nisan günü 22 kişi hayatını kaybetti.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 19 derece olacak.

Piyasalar
Altının ons fiyatı, 1,707 dolar seviyesinde bulunuyor. 1 Nisan'da gram altın 452 liradan satılıyor. Çeyrek altının ise alış fiyatı 733 lira satış fiyatı 738 lira.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!