dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2456.9
  • BIST
    9772.63
  • BTC
    64346.12$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

Kanser hastaları için umut!
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji Hastanesinde, kanser hastalarının çeşitli uğraşılarla terapi edileceği bir merkez açıldı.

Cadde ve sokaklar boş kaldı
Korona virüs vaka sayılarının yüksek olduğu iller arasında yer alan Malatya'da yaklaşık 1 ay sonra yeniden uygulanmaya başlanan hafta sonu kısıtlamaları nedeniyle sokaklar boş kaldı.

Cinayetler Malatya'da sonuçlandı
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın seçim gezisi esnasında Yıldız'ın korumaları ve yakınları ile bir esnaf arasında çıkan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin Malatya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada karar çıktı.

53. olay mahallinde kıskıvrak!
Hırsızlık olayından 52 suç kaydı bulunan hırsızlık şüphelisi, 53. hırsızlık olay mahalline geri gelince jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

58 şehirde 56 saat sürecek
Türkiye'nin risk haritası güncellendi. Yeni risk haritasında herkes hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının hangi illerde uygulanacağını merak etmeye başladı. 58 il için 56 saat sürecek sokak kısıtlaması başladı.

FETÖ'cü öğretmen tutuklandı
FETÖ üyeliğinden 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan öğretmen yakalandı. Öğretmenin, Malatya'daki özel eğitim kursunda çalıştığı, FETÖ'nün öğrenci yapılanmasına yer aldığını öne sürülerek gözaltına alındı ve tutuklandı.

Kaymakam Kurt'un ölümü şok etkisi yarattı
Aydın'ın Kuyucak İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, dün akşam Didim'in Akbük Mahallesinde ormanlık alanın kenarında ateşli silahla vurulmuş şekilde ölü bulundu. Kaymakam Kurt, Geçtiğimiz yıl yaşanan Elazığ ve Malatya depreminin ardından Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile yardım toplanmasında öncü olmuş ve o gün yaptığı konuşma ile dikkat çekmişti.

Kardeşime kitap!
Özel Çamlıca Koleji Ortaokulu 26 Mart-1 Nisan Kütüphaneler Haftası'nda 'Kardeşime Kitap' etkinliği düzenledi.

Tek hedef 3 puan
Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Vefat edenler
Malatya'da 3 Nisan günü 15 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Altın fiyatları 3 Nisan Cumartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor.
Altın fiyatları 3 Nisan Cumartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Altının gram fiyatı, güne yukarı yönlü hareketlilikle başlamasının ardından 454 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 750 liradan satılıyor.

Cumhuriyet Altını
Alış: 2.909,00
Satış: 2.984,00

Yarım Altın
Alış: 1.457,00
Satış: 1.498,00

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 18 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!