dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2515.0
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    60265.51$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

 

Murat Çetin yazdı;
Fetva vermek sizin haddinize mi?
"Namaz kılmayan, oruç tutmayan kişiler, saçma sapan sorularla gündemi meşgul ededursun. Son iki senede sorulardan ziyâde, fetva veren veya ahkâm kesen tiplerle karşılaşır olduk..."

İrem Ercan yazdı;
Bir sebze yemeği olarak 'LAHMACUN'
”Lahmacun bir sebze yemeğidir.” Diye bir iddia ortaya atsam ne düşünürsünüz? Muhtemelen diyetisyen çıldırdı, artık takip etmeyelim dersiniz. Ancak içine sebze konulan bir yemeğe sebze yemeği demenin ne sakıncası olabilir ki diye sormak isterim..."

Hodri Meydan!
Son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili 103 emekli amiral gece yarısı bir bildiri yayımladı. Skandal bildiriye tepkiler çığ gibi büyürken, konuya ilişkin açıklamlar da gecikmedi.

Bu projeler Malatya'nın geleceğine yön verecek!
Malatya'nın geleceğine yön verecek projelerin sunumu yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ile birlikte yapılacak önemli yatırımlardan olan merkezlerin sunumları gerçekleştirildi.

Dünya Malatyalılar Günü kutlanıyor
4 Nisan Dünya Malatyalılar Günü, pandemi nedeniyle sanal ortamda kutlanıyor.

Çınar: Yeşilyurt'umuz için faydalı bir görüşme yaptık
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile bir araya gelerek, Yeşilyurt'ta gerçekleşen eğitim yatırımları hakkında bilgiler aktarıp, yeni dönem projeleri için taleplerini iletti. Öte yandan; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Özcan, Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun ve Park ve Bahçeler Müdürü Vedat Kaya ile birlikte inşaatı devam eden Kiltepe Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'ndeki çalışmaları inceledi.

Zehir tacirleri polise takıldı
Malatya'da, uyuşturucu sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, bin 247 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Gürkan: Bol bol kitap okuyun
Kütüphaneler Haftası nedeniyle Salköprü Semt Konağı öğrencileri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler. Başkan Gürkan, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

İmdada hava ambulansı yetişti
Malatya'nın Darende ilçesinde devrilen çapa motorunda ağır yaralanan vatandaş, 112 Hava Ambulansı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YMS, İstanbul'dan mağlup ayrılıyor
Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti.

Vefat edenler
Malatya'da 4 Nisan 2021 günü 9 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
GRAM ALTIN FİYATLARI
Gram altın fiyatları 4 Nisan Pazar günü piyasalar kapalı olduğu için Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göre gram altın altın 451 lira alış ve 454 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.
ÇEYREK ALTIN FİYATLARI
Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi piyasalar kapalı olduğu için Cuma gün ki rakamlar üzerinden işlem görüyor. Buna göre çeyrek altın 726 lira alış ve 742 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.
CUMHURİYET ALTINI FİYATI
2.905,49
2.960,90
YARIM ALTIN FİYATI
1.448,21
1.484,99

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 18 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!