dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2436.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64170.65$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

75 milyon 617 bin dolar girdi sağlandı
Malatya'dan 2021 yılının ilk 3 ayında 22 bin 308 ton kuru kayısı ihracatı gerçekleştirilirken, buna karşılık 75 milyon 617 bin dolar gelir kaydedildi. Geçen yılın aynı aylarında ise 25 bin ton kayısı ihracatı karşılığında 68 milyon dolar girdi olmuştu.

Şehidin anısına kütüphane...
Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü ortaklığıyla Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu'nda oluşturulan Kütüphaneye, İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan Malatyalı Polis Memuru Hamdi Dikmen'in adı verildi.

Kızılay'dan o yatırımlara tam not!
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın daveti üzerine kültürel yatırımları inceledi. Yatırmlara tam not veren Rektör Kızılay, herkesin mutlaka görmesini ve gezmelerini özellikle tavsiye ediyorum, daha da önemlisi misafirlerini buraya mutlaka getirsinler, dedi.

Gürkan: Çözümler üretiyoruz
Malatya Büyükşehir, Çilesiz otobüs durağını yeniliyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “Vatandaşlarımızın ulaşımdaki konforu için çözümler üretiyoruz” dedi.

Çınar: Muhtarlar, yerel yönetimlerin temel taşıdır
Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Turgut Özal Üniversitesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve iki gün sürecek olan 2.Muhtarlar Akademisi programı açılışına Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar katıldı.

İş birliği protokolü imzalandı
İnönü ve Fırat Üniversiteleri arasında iş birliği protokolü imzalandı. İnönü Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi arasındaki ortak eğitim-öğretim, toplumsal katkı ve Ar-Ge faaliyetlerinde iş birliği ve koordinasyonu kapsayan protokolü, İnönü Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Fırat Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş imzaladı.

Kırçuval: Her zaman sporcunun yanında olduk
Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve beraberindeki heyet, Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval'ı makamında ziyaret ederek, Badminton spor branşına verdiği desteklerden dolayı Battalgazi Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Gündem maddeleri karara bağlandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Nisan ayı toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Dev kayalar yolu trafiğe kapattı
Adıyaman'da, bulundukları yerden koparak yola düşen dev kayalar, Adıyaman-Malatya Karayolunu trafiğe kapattı.

Ramazan bereketi burada
Esenlik Süper Marketler tarafından Ramazan ayına özel hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin ihtiyaçlarına göre farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satışa sunuldu.

Süper Lig'de 35-39. hafta programları açıklandı
2020-2021 Sezonu Süper Lig 35, 36, 37, 38 ve 39. hafta müsabaka programları açıklandı.

Piyasalar
Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından şu dakikalarda 458 lira seviyesinden işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise, 1743 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Çeyrek altın 752 lira, Cumhuriyet altını 3.072 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 21 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!