dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2430.4
  • BIST
    9716.17
  • BTC
    63454.94$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

MEHMET AYHAN YAZDI:
KAPLAN, DİREKTEN DÖNDÜ!
"Yeni Malatyaspor, 2019-20 sezonundaki en kötü rekorunu egale etti! 33'üncü haftada, konuğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sarı-Siyah-Kırmızılıların, Süper Lig'deki galibiyet hasreti bir kez daha 12 maça çıktı. Bu süreçte 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetlik performans sergilendi. Rakibin direkten dönen iki topunda Ertaç Özbir, son andaki müthiş kurtarışlarıyla kalesinde adeta devleşti. 33 puanla 15'inci basamakta olan Kaplanlar, 12 Nisan'da Kasımpaşa'nın misafiri..."

Aktürk: En hızlı artış periyodu bunda gözlemleniyor
Malatya'da Covid-19 vakaları artıyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk: 'Bunu 3. dalga kabul edersek en hızlı artış periyodu bunda gözlemleniyor' dedi.

Bir mahalle karantinaya alındı
Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesi, Covid-19 vakaları nedeniyle karantina altına alındı.

Gürkan: Topyekûn mücadele edeceğiz
Malatya Büyükşehir, 2021 ilaçlama sezonunu başlattı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “Haşereyle mücadelede de topyekûn mücadele edeceğiz” dedi.

Şevket Salik koronaya yenildi
Malatya'nın tanınan işadamlarından olan ve Yeni Malatyaspor'da başkan adalığını açıklayan Şevket Salik yakalandığı korona virüse (Covid-19) yenik düşerek hayatını kaybetti.

Seçim yapıldı
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Meclisinin Nisan Ayı 2.Oturum Toplantısında yapılan gizli ve açık oylamalar neticesinde önümüzdeki dönemde görev yapacak 1. ve 2. Meclis Başkanvekilleri, 2 Asıl, 2 Yedek Meclis Katipleri, Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri belirlendi.

6 zehir taciri kıskıvrak!
Malatya'da Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı ve ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Düdük Şimşek'te!
Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Bahattin Şimşek düdük çalacak.

7 milyon 300 bin liralık vurgun!
Adana merkezli 10 ilde 750 polisle yapılan operasyonda, bin 630 internet sitesi üzerinden yasa dışı bahis oynatıp 7 milyon 300 bin lira dolandırdığı öne sürülen 86 zanlı gözaltına alındı

Dağdeviren: Boş hayal kurmayın
Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, “Umudunu vatanımızı ve milletimizi bölmeye bağlamış şer güçler, boş hayallerini asla gerçekleştiremeyeceklerdir” dedi.

O ilçe spor tesislerine kavuştu
Malatya'nın Arapgir İlçesinde bulunan spor salonu ile sentetik futbol sahasının bakım ve onarım işleri tamamlandı.

Yol kontrolünde yakalandı!
Malatya'da 10 ayrı suçtan aranan şahıs yol kontrolünde yakayı ele verdi.

Gevrek: 'Fenerbahçe'den bir puan almak çok önemli'
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Fenerbahçe gibi bir takımdan 1 puan almanın çok önemli olduğunu söyledi.

İrfan Buz: 'Bir puan bizim için çok önemli'
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe karşısında aldıkları 1 puan için mutlu olduklarını söyleyerek, 'Bir puan bizim için çok önemli' dedi.

Emre Belözoğlu: 'Sonuna kadar mücadele edeceğiz'
Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj kaybettiklerini belirterek, 'Sonun kadar mücadele edeceğimizi söylemek istiyorum' dedi.

Vefat edenler
Malatya'da 9 Nisan 2021 günü 15 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Altın fiyatları düşüşte... Gram altın, yeni güne düşüşle başlamasının ardından saat 17:55 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,36 altında, 458,00 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 748,86 lira, Cumhuriyet altını da 2.985,70 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 17 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!