dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2295.1
  • BIST
    9047.9
  • BTC
    70873.19$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

Murat Çetin yazdı:
Uyarıyı dikkate alın, iflah olmazsınız!..
"Fetva; bir işin meşrûiyetine dair, kitap ve sünnetten delil bulmaktır. Kişi kendi kafasına göre helale “Haram”, harama da “Helal” diyemeyeceği gibi, ibadetlerin süresini, şeklini veya yapılması gereken zamanı değiştiremez...."

Timur İnce yazdı:
Küçülen Dünyalarımız
"Hayat yolculuğumuzun her taraftan makaslandığının farkında mısınız? Beyin mühendisleri özel laboratuvarlarda belirledikleri verileri sahaya empoze ediyor, bizde uyguluyoruz. Bolca vakit içinde zamansızlık çektiğimiz gibi. Varlık içinde yokluk, yoklukla birlikte gelen tahammülsüzlük..."

Çınar: “Spor tesislerimizi yaygınlaştırıyoruz”
Yeşilyurt Belediyesi, Suluköy'lü gençlerin ‘futbol sahası' talebini yerine getiriyor. Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: “Spor tesislerimizi yaygınlaştırıyoruz” dedi.

Kentte sessizlik hakim
Malatya'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.

Kahtalı: Tüm insanlığa hayırlar getirsin
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Kahtalı, Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Gürkan: “Malatya asayiş anlamında huzur kentidir”
Polis Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'nın asayiş anlamında huzurlu bir kent olduğunu söyleyerek, ' Burada da Emniyet Teşkilatımızın çok büyük gayret ve çabaları var. Emniyet Teşkilatımız 7/24 canları ve kanları pahasına ilimizdeki sükûneti ve asayişi temin etme noktasında yoğun bir çalışma içerisindeler' ifadelerini kullandı.

Rektör Kızılay, en üst düzeyde istifade önerdi
Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik, “ Projesi Hazırlama, Yürütme ve Uygulama Eğitimleri” online olarak gerçekleştirilerek, öğrencilere projelerin hazırlanması konusunda konu uzmanlarınca bilgi aktarıldı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay da, kursta eğitim verecek olan sekiz eğitmeni tanıtarak eğitim alacak kursiyerlere önerilerde bulundu.

Deprem evlerinde sona doğru
Malatya'nın Kale ve Battalgazi ilçelerinde inşaatı devam eden deprem evleri tamamlanıyor.

2021 Malatya İmsakiyesi
Türkiye Ramazan ayına 13 Nisan Salı günü başlıyor. Türkiye'de imsak vakti, iftar vakti oruç tutacak vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında.

Millet bahçesi tamam!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tamamlanan millet bahçesinde incelemede bulundu. Gürkan: “ Hemşerilerimiz için güzel ve güvenli bir ortam oluşturuyoruz” dedi.

Güder'den polislere sürpriz!
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Beydağı Polis Merkezi ve Elazığ-Malatya karayolu üzerinde bulunan Uygulama Noktasındaki polis memurlarını ziyaret ederek, görev başındaki personelin ‘Polis Haftası'nı kutladı.

Vefat edenler
Malatya'da 11 Nisan 2021 günü 15 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?
Gram altın fiyatları 11 Nisan Pazar günü piayasalar kapalı olduğu için Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden yürütülüyor. Buna göre gram altın 455 lira alış ve 457 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?
Çeyrek altın fiyatları ise 731 lira alış ve 737 lira satış fiyatı üzerinden 11 Nisan Pazar günü işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATI
2.926,16
2.981,67

YARIM ALTIN FİYATI
1.458,51
1.495,41

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 11 derece olacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!