dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.54
  • ALTIN
    2475.3
  • BIST
    9514.92
  • BTC
    63340.19$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 


Murat Çetin yazdı:
DİĞERLERİNİN HİÇ Mİ SUÇU YOK?
-“Kültür Turu Projesi” adı altında insan kaçakçılığı iddiası, neden şimdi gündeme geldi?
-Bu kumpasın arkasında kim var?
-Konunun en vahim kısmı nedir?
-Yeşilyurt Belediye başkanı Mehmet Çınar ne yapmalı?
-Gri filyasyon kimlere temas ediyor?
-Aysun Baykarabulut'un şaşırtıcı mesajı neydi?
-Malatya Büyükşehir Belediyesinin iktisadi teşebbüsü olan Esenlik Şirketi, liyakat ve ehliyete önem veriyor mu?
- Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde, Başkan Başdanışmanı ünvanıyla arz-ı endam eden Fatih Kerimoğlu, şimdi ne yapıyor?
-Eski Milli Görüşçü, yeni CHP'li Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya üzerinde nasıl çark etti?

“Şeytan'ın bile aklına gelmez” şeklinde bir söz vardır. İşte bu söz ülkemizde yine söylenir oldu. Hem de merkezine bizim Yeşilyurt Belediyesi oturmuş durumda. Birçok haber kanalında yer alan haberlerde, “Kültür Turu Projesi” adı altında insan kaçakçılığı yapıldığı konuşuluyordu. Hatta bizim solak gazete, internet siteleri ve televizyonları sadece Yeşilyurt Belediyesi'ni görüp oradan vurmaya çalışıyordu. Türkiye genelinde 60'a yakın belediyede yaşanan bu olay, sanki sadece Yeşilyurt'ta yaşanmış gibi!.."

Ramazan ayında ‘Yalnız Değilsiniz'
Korona virüs salgını dolayısıyla geçen yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi vatandaşların iftarlarını açmaları için kurulan iftar çadırları kurulmayacak. Malatya'da Ramazan ayında ‘Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında 65 yaş üstü, kimsesiz, engelli ve ihtiyaç sahibi insanların evlerine sıcak yemek ulaştırılacak.

Dolandırıcı ordusu adliyeye sevk edildi
Webmasterlı garantili kupon dolandırıcıları ordusu adliyeye sevk edildi. Adana merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu 10 ilde 750 polisle yapılan operasyonda, bin 630 internet sitesi üzerinden yasa dışı bahis oynatıp 7 milyon 300 bin lira dolandırdığı öne sürülen 11'i kadın 99 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Korona virüs tedavisi gören kadının feci ölümü!
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde sabah rahatsızlanınca ilaç alarak uykuya dalan kadın hayatını kaybetti. Korona virüs tedavisi gören kadının karantinasının 5 gün önce bittiği öğrenildi.

Çınar: Muhtarlar yol arkadaşımızdır
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, muhtarları ağırladı. Çınar: 'Bizler muhtarlarımızı milletimize hizmet yolunda en önemli yol arkadaşlarımız olarak görüyoruz. ' dedi.

Öğretmenler Başkan Güder'in kadrajına girdi
Öğretmenler medeniyetin kalbi Battalgazi'yi fotoğrafladı. İlçeye yapılan ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında öğretmenlere kısa bilgiler veren Başkan Güder, program sonunda eline fotoğraf makinesini alarak, fotoğraf tutkunu öğretmenlerin fotoğrafını çekti.

Malatya'dan sınır dışı edilecekler
Paraları gasp edilip otobüsten zorla indirilen Afgan mülteciler yakalandı. Resmi makamlarca verilen kimlikleri de olmayan şahısların idari sınır dışı işlemleri için Malatya İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği öğrenildi.

Yaygınlaşıyor!
Üreticiler, geleneksel pazarlama metodunda kendi ürününün değerini belirleyemezken, dijital tarım pazarı sistemi ile maliyet analizi de yaparak ürün pazar değerini kendisi belirlemesi nedeniyle Dijital Tarım Pazarı yaygınlaştırılacak.

Sürpriz kutlama
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan Covid-19 sürecinde görevlerini fedakarca yürüten Malatya'nın Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, Zafer Mahallesi'ndeki vatandaşlardan önceki gece sürpriz bir kutlama programı düzenlendi.

İrfan Buz: 'Her puanın çok değerli olduğunu düşünüyorum'
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Kasımpaşa müsabakasıyla ilgili, “Sert geçen önemli bir Fenerbahçe maçından sonra puan veya puanlar almak önemliydi. Her puanın çok değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Denetim var!
Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik balık tüketimini sağlamak için denetimlerini sürdürüyor.

Devredildi!
Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü bünyesindeki sosyal tesis, Yeşilyurt Belediyesine devir edildi.

Vefat edenler
Malatya'da 13 Nisan 2021 ünü 18 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar
Spot piyasada 13 Nisan 2021 anlık ve güncel çeyrek altın alış fiyatı 725,45 lira, satış fiyatı 743,57 lira seviyesinde yer alıyor. Gram altında ise alış fiyatı 453,11 lira, satış fiyatı 453,70 liradan işlem görüyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 16 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!