dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2429.9
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64300.38$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

MEHMET AYHAN YAZDI:
İŞTE BÖYLE; HADEBE MALATYA!
"Helenex Yeni Malatyaspor'un, Süper Lig'deki 13 maçlık galibiyet hasreti dindi. 7 beraberlik ve 6 mağlubiyetle, bu alanda ligde ve kulüp tarihinde kötü bir ilke imza atan Kaplanlar, 35'nci haftada kötü gidişe “Dur” dedi. Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayan Sarı-Siyah-Kırmızılılar, Teenage Hadebe'nin golüyle kazandı: 1-0. Zimbabweli stoper, Türkiye'deki ve Malatya'daki ilk gol sevincini yaşarken, teknik direktör İrfan Buz da ikinci Malatya seferindeki 5'inci sınavında ilk defa güldü. 37 puanla, 14'üncü basamakta yer alan Yeni Malatya, 21 Nisan'da BB Erzurum deplasmanına çıkacak...."

İrfan Buz: '3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum'
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Alanyaspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, '3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum' dedi.

Alçaklık!
AK Partili milletvekilleri Yeşilyurt Belediyesi ile ilgili açıklama yaptı. Yeşilyurt Belediyesinin yeni hizmet binasında Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile çalışmaları inceleyen AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı burada Almanya gezisi ile ilgili konuştular. Milletvekili Kahtalı; 'AK Partili belediye başkanını yıpratmaya yönelik yapılan bu çalışmaları hadsiz, alçaklık, hukuksuz buluyorum' derken, Milletvekili Çakır ise, olayın aslında sadece Yeşilyurt Belediyesine indirgenmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

Elazığ Valisi: Bizde bir el çektirme söz konusu değil!
Elazığ'dan yurt dışına gidip dönmeyenlerle ilgili validen açıklama geldi. Yurt dışına çıkanların dönüş yapmadıklarına şahit olduklarını belirten Vali Erkaya Yırık, 'Bu süreçte 3 belediyemiz oldu. Arıcak, Baskil ve Akçakiraz belediyelerimiz. Bununla alakalı tüm tespitlerimizi gerçekleştirdik. Şuanda bizde bir el çektirme söz konusu değil. Malatya'da olduğunu biliyorum' dedi.

Hakkari'de şehit Günaydın için tören düzenlendi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev sırasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Günaydın için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

56 yaşındaki kadın canına kıydı!
Malatya'da 56 yaşındaki bir kadın elbise dolabının kapağına kendini iple asarak intihar etti.

Pakdemirli, uçakta yaşananları anlattı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çeşitli ziyaret, inceleme ve bazı açılışlarda bulunmak üzere Şırnak'a gelirken uçağının arızalanması sonucu Malatya'ya inmek zorunda kaldı. Bakan Pakdemirli, büyük bir tehlike atlattıklarını belirterek 'Uçağın sol fanında, sol motorunda bir arızanın olduğu ortaya çıktı' dedi.

Otomobille gelip ateş açıp kaçtılar
Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Cadde ve sokaklar boş kaldı
Malatya'da, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, cadde ve sokaklar boş kaldı.

Sorun ve talepleri dinlediler
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sanayi esnaflarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Piyasalar
GRAM ALTIN FİYATLARI
Gram altın fiyatları 17 Nisan Cumartesi yani bugün piyasalar kapalı olduğu için dün ki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göre gram altın 17 Nisan saat 07.30'da kaydedilen verilere göre 459 lira alış ve 461 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI
Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi piayasalar kapalı olduğu için dün ki rakamlar üzerinden işlem görüyor. Buna göre 17 Nisan çeyrek altın 736 lira alış ve 752 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATI
2.944,40
3.001,65

YARIM ALTIN FİYATI
1.467,60
1.505,43

ATA ALTIN FİYATI
3.042,07
3.120,77

Vefat edenler
Malatya'da 17 Nisan 2021 günü 21 kişi hayatını kaybetti.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 23 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!