dore okulları
Malatya
25 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2418.4
  • BIST
    10676.65
  • BTC
    69134.041$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

SÜMEYYE DENİZ KARTAL YAZDI:
İKRÂR-I VÂHDET TASDÎK-İ RİSÂLET
"Bilinmeyi murâd etti; güzelliğini, kudretini, rahmetini, merhametini, esmâlarını, tecellilerini, varlığını ve birliğini göstermek istedi.
Zâtından yine zâtına olan bir nûr yarattı. O nûr, Cenâb-ı Hakk'ın kendi zâtınâ teveccühü ve zâtına olan muhâbbetinden; "Lâ ilâhe illâllah" kelâmı ile yine zâtını tevhîd etti..."

Gürkan: İnşaat çalışmamız yıl sonunda tamamlanacak
Eski özel idare binası alanında yapılacak olan iş merkezi çalışmaları başladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inşaat çalışmalarının yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Suç aleti apartman enkazında gömülü bulundu
Malatya'da bir genç, askere gitmeye hazırlanırken silahla vuruldu. Olayda kullanılan tüfeğin gizlendiği çanta Çardak Sokak'ta çöp konteynerinde suç aleti ise yıkılan bir apartmanın enkazında gömülü halde bulundu.

'Çocuklarımız Soruyor Başkan Amca Cevaplıyor'
Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Çocuklarımız Soruyor Başkan Amca Cevaplıyor” programı çerçevesinde sosyal medya üzerinden çocukların sorularını cevaplandırdı.

Çınar: Dev bir yatırımı ilçemize kazandıracağız
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın girişimlerinin ardından ilgili kurumlardan Yeşilyurt Belediyesine devri gerçekleşen Kiltepe Mahallesi Sunguroğlu Sokak'ta bulunan 5 katlı bina, Fırat Kalkınma Ajansının (SOGEP) kapsamında verdiği desteğin ardından Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tadilat ve bakım çalışmalarından sonra Kiltepe Kadın Mesleki Eğitim Merkezine dönüştürülüyor.

48 yaşındaki şahıs böyle can verdi!
Traktör ile ağaç arasına sıkışan 48 yaşındaki Ziya Kan feci şekilde can verdi.

Malatya'da 23 Nisan!
Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması korona virüs salgını nedeniyle sınırlı katılımla kutlandı. Öte yandan çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

Alev alan araç kullanılamaz hale geldi
Malatya'da seyir halindeyken alev alan otomobil, kullanılmaz hale geldi. Olay, Battalgazi Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi'nde meydana geldi.

Sokaklar 23 Nisan'da boş kaldı
Malatya'da sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar boş kaldı.

Kaplanlar Ankaragücü mesaisinde
Süper Lig'in 37. haftasında sahasında konuk edeceği MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da hedef 3 puan alarak küme düşme hattından uzaklaşmak.

Piyasalar
GRAM ALTIN 
Altının gram fiyatı 23 Nisan 2021 Cuma günü 477,49 lira seviyelerinden işlem görüyor.
ÇEYREK ALTIN
Çeyrek altın alış fiyatı 765 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 789 lirada konumlandı.
CUMHURİYET ALTINI
Satış fiyatında bir süre önce 3 bin lira barajını aşan Cumhuriyet altını son dönemdeki artışla birlikte buradaki konumunu da güçlendirmiş oldu. 23 Nisan 2021 Cuma günü Cumhuriyet altını 3 bin 40 liradan alınırken 3 bin 144 liradan da satışa sunuluyor.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 26 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!