dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63748.040$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden ön çıkan haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

MURAT ÇETİN YAZDI:
Hangi vekil 'Erdoğan sonrasına yığınak' yapıyor?..

Gazeteci-Yazar Murat Çetin, "Hasbihal" köşesinde, Hangi vekil 'Erdoğan sonrasına yığınak' yapıyor?.. başlıklı makalesini okurlarıyla buluşturdu. Gündeme dair önemli detaylara değinen Çetin'in makalesine ait konu başlıkları ise, okumak isteyenler için şöyle:

-Solak medyanın iddiasına göre,”Erdoğan sonrasına yığınak yapan”, Malatyalı vekil kim?
-Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın yaptırdığı iddia edilen usulsüzlüğün cezası, neden kesilmiyor?
-Ekrem İmamoğlu'nun Malatya ziyareti, ne anlama geliyor?
-“7 yıldır tek derdim, Yeni Malatyaspor'un menfaati”dir diyen Adil Gevrek'in, serzenişte bulunduğu isimler kim?
-İnönü üniversitesi yönetimi hakkındaki tepkilerde, haklılık payı var mı?

İmamoğlu Malatya'da
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geldiği Malatya'da yoğun ilgiyle karşılaştı. Battalgazi'de vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, 'Siyasi beklentileri olmadı diye bir şehrin önceliklerini öncelemeyen bir akıl, bizimle mücadele ediyor. Çok belediyemizle mücadele ediyor. Ama bir karakterimizin farkında değiller: Asla vazgeçmeyen karakterimiz.' dedi.

Konut dolandırıcılığında flaş gelişme...
Malatya'da 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9 buçuk milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla suçlanan bir inşaat firmasına yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti
Yeşilyurt ilçesine bağlı Çukurdere Mahallesi'nde meydana gelen olayda akraba oldukları öğrenilen şahıslar kavga etti. Kavgada tüfekle vurulduktan sonra ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan şahıs kurtarılamadı.

Baruş: Kapım her zaman sizlere açık!
Pençe Operasyonu Gazisi Mertcan Fırtına unutulmadı. Malatya protokolü, Gazi Mertcan Fırtına'yı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Malatya Valisi Aydın Baruş, 'Devletimiz her zaman onların yanında, onların hizmetindedir. Her türlü sıkıntınızda kapım her zaman sizlere açık' dedi.

Bu projeyle turizm değerleri tanıtılacak
Fırat Kalkınma Ajansı bölge illeri Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de düzenlenen turların arttırılarak süreklilik kazanması ve bölge turizm değerlerinin tanıtılması amacıyla “Fırat Turu Projesi”ni başlatıyor.

Onlarca kayısı ağacı kül oldu
Malatya'da fırtına yangına neden olurken, 6 şahsa ait toplam 98 kayısı ağacı ile 18 dönüm ekili arpa yanarak kullanılmaz hale geldi.

Çınar: Spor ve park projelerine örnek gösterilecek bir yatırım
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mollakasım Mahallesi'nde toplam 6 dönüm alan üzerindeki Ahmet Atılgan Parkı ile Güreş Sahası'nı modern ve güçlü bir yatırımla nezih bir görüntüye kavuşturacaklarını dile getirdi.

Evde bin 850 kök hint keneviri çıktı
Malatya'da, çeşitli suçlardan aranan bir şahsın evine operasyon yapıldı. Yapılan operasyon kapsamındaki aramalarda 11 gram kubar esrar, bin 850 kök hint keneviri ve 110 gram metamfetamin ele geçirildi.

Seferberlik sonrası aşı yoğunluğu yaşanıyor
Covid-19 pandemisi nedeniyle Malatya'da Aile Sağlığı Merkezleri'nde aşı yoğunluğu yaşanıyor.

Güder: Battalgazi bizlere emanet
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyle istişare toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Başkan Güder, “Bizler büyük bir aileyiz. Battalgazi bizlere emanet, bizim de bu emanete var gücümüzle sahip çıkmamız gerek. İlçemizin pozitif anlamda dönüşümünü birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Vefat edenler
Malatya'da 17 Haziran 2021 günü 5 kişi hayatını kaybetti.

Yeni Malatyaspor'da dikkat çeken transfer!
Yeni Malatyaspor, son olarak Elazığspor'da forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü renklerine bağladı.

Piyasalar
Altının ons fiyatı, 17 Haziran 2021 Perşembe günü 1.859 dolardan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük “gram altın” 501 TL, en yüksek “cumhuriyet” 3.377 TL.

Hava nasıl olacak?
Malatya'da yarın hava 32 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!