dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62767.951$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin
 



Malatya'da çatı çöktü! İşyerinin kapalı olması bir faciayı önledi

Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir otoparkın çatısı çöktü. Çökme anında yaralanan olmazken bir araçta maddi hasar meydana geldi.

500 binlik vurgun! Malatya'da 4 kilo 350 gram skunk ele geçirildi

 Malatya’da polis ekiplerince uygulama noktasında bir araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 4 kilo 350 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çalık: "Malatya'da 7 bin civarında konut yapıldı"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak depreminin ardından Malatya’ya 7 bin civarında konutun yapıldığını söyledi.

Bu da kardan adam hırsızlığı!

Malatya’da işletme sahibi bir kişinin eğlence olsun diye yaptığı iş yeri önünde bulunan kardan adam çalındı. Kardan adamın çalınma anları ise kameralar tarafından görüntülendi. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesinde meydana geldi.

Tüfenkci:"Organize sanayide 30 bine yakın istihdam sağlandı"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Malatya'mızın 6. Bölge teşviklerinden faydalanması ile birlikte organize sanayisinde 30 bine yakın istihdam sağlandı” dedi. Tüfenkci halk gününe katılarak sorun ve talepleri dinledi.

2 metreyi aşan karlı yolda amansız mücadele!

Battalgazi Belediyesi ekipleri, Beydağı’nı aşarak, üretici ve hayvanlarını kardan kurtardı. Ekipler, yer yer 2 metreyi aşan karlı yolda 6 saatlik zorlu bir yolculuğun ardından ailesiyle birlikte Beydağı’nın eteklerinde mahsur kalan üreticiyi kurtardı.

Malatya'da iki çatı çökmesi daha!

Malatya’da yoğun yağış sonrası oluşan kar nedeniyle iki evin çatısında çökme meydana geldi. Yaralananın olmadığı olaylarda evlerde maddi hasar oluştu.

Kış lastiği denetimine ağırlık!

 Malatya’da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Jandarma tarafından araçlarda kış lastiği denetimine ağırlık verildi.

Karı gören pekmezini alıp geldi!

Yurdun dört bir yanı beyaza bürününce, vatandaşlar, nostaljik bir tat olan karlı pekmez yemeyi de ihmal etmedi. Kar yağdığı günden itibaren hep karla beraber gelen çileden bahsedenler vardı. Ama bunların yanında karın tadını çıkaranlar da çoğunlukta. Karlı pekmez, bir diğer adı ile karsambaç çoğu insanın damak tadına hitap ediyor.

Gürkan: Türkiye'de en hızlı çalışan belediyeyiz!

Yoğun kar yağışı sonrası yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: "Malatya’da şu anda ulaşım arterlerinin açılması noktasında Türkiye’de en hızlı çalışan belediyeyiz" dedi.

Çınar: "Fedakar bir ekiple çalışmanın gururunu yaşıyoruz"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşiltepe’de bulunan Temizlik İşler Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret ederek, ilçedeki kar mesaisini 7/24 sürdüren personellerle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Arapgir'de can dostlar unutulmadı

Malatya’nın Arapgir Belediyesi, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Vali Baruş'tan sporculara hediye!

Zonguldak'ta düzenlenen Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Malatyalı Hatice Akbaş ve Rabia Topuz’u makamında kabul eden Vali Aydın Baruş, sporculara hediye vererek tebrik etti.

Malatya'da vefat edenler

Malatya’da 12 kişi vefat etti

Piyasalar 

Gram altın alış: 800,28.
Yarım altın alış: 2.597,00.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 0 derece olacak. 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!