dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.35
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2375.6
  • BIST
    10212.22
  • BTC
    61567.32$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetleri...
Narin


Malatya'da sezon sonu!
Haber-Yorum-Analiz: Mehmet AYHAN


"Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 2016-17 sezonunda yükseldiği Süper Lig’e, adım adım veda ediyor. 26’ncı haftada FTA Antalyaspor'u misafir eden Kaplanlar, 2-1 kaybetti. Galibiyet hasreti 15 maça çıkan, bu süreçte sadece 4 beraberlik alabilen Sarı-Siyah-Kırmızılılar, 16 puan ile 20’nci ve son basamakta. Malatya temsilcisi, 22. haftanın erteleme maçında, 23 Şubat’ta Gaziantep FK deplasmanına çıkacak. İlk yarısı oynanan; ama yoğun kar yağışı ve olumsuz saha koşulları nedeniyle ertelenen karşılaşma, kaldığı dakikadan, Kalyon Stadı'nda, saat 20.00'den itibaren devam edecek." Maçın geniş analizini Mehmet Ayhan yazdı.

Mahalle karıştı: Ünlü caddenin adı Oğuzhan Asiltürk olarak değişti

Ankara'da Yukarı Bahçelievler Mahallesi'ne bağlı 54. Cadde'nin ismi, "Oğuzhan Asiltürk Caddesi" olarak değiştirildi. Caddenin adının değiştiğini gören mahalleli ise tepki gösterdi.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın pek bilinmeyen yönü ortaya çıktı!

Hürriyet Yazarı Hande Fırat bu haftaki yazısında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın pek bilinmeyen bir yönünü ortaya çıkardı. 

Kadınların demokratik katılımlarının artırılması amaçlandı

“Yerel Yönetim ve Kadın Çalışmalarına Yönelik İş Birliği Protokolü” imzalandı. Malatya'da yerel yönetimlere kadınların katılım oranı artıyor.

Gençlik Merkezi yeşilleniyor

Malatya’da gençler bir araya gelerek yeşillendirmeye katkıda bulundu.

Sökmen: "İhtiyaç sahiplerine birlikte ulaşacağız"

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Galip Sökmen’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Sökmen, inşallah ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza birlikte ulaşıp, güzel işlere imza atacağız, dedi.

Öztürk: Radyo afetlerde tek haber alabildiğimiz araçtır

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi ve Radyo Kampüs Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Öztürk bir programda, “Pandemide radyo dinleme oranları arttı. Radyo afetlerde tek haber alabildiğimiz araçtır. Bu açıdan bakıldığında tabi doğru ve güvenilir haberin verildiği tek araç radyodur” dedi.

Futbolcular maça protesto ile başladı

 Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Yeni Malatyaspor’da futbolcular, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle müsabakanın başında 20 saniye hareketsiz durarak yönetimi protesto etti.

"3 puan aldığımız için mutluyuz"

Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan alan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, bu galibiyetle birlikte düşme hattından uzaklaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"Kulüp sıkıntılı günlerden geçiyor"

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Atila Gerin, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 3 puanı almak için mücadele ettiklerini ancak başarılı olamadıklarını belirterek, "kulüp sıkıntılı günlerden geçiyor” dedi.

Malatya'da vefat edenler

Malatya’da 14 kişi vefat etti.

Piyasalar

Gram altın alış: 832,29.
Yarım altın alış: 2.720,00.
Tam altın alış: 5.344,68.
Ata altın alış: 5.570,00.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 17 derece olacak. 
 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!