dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2407.3
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63681.8$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

Kanlı akraba kavgasında bir kişi can verdi!

Malatya’da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Olay, 14.15 sıralarında Akçadağ ilçesine bağlı Kotangölü Mahallesi’nde meydana geldi.

Özel harekat Bölge Müdürlüğü binası 2023'te hizmette!

Malatya’da Özel Harekat polislerine, bina operasyonları ve keskin nişancı eğitimleri gibi hizmet içi eğitimlerin verilebileceği yeni kampüs, 2023 yılı içerisinde hizmete alınacak.

Kahtalı: Eski Türkiye'yi sildik!

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, beraberinde AK Parti İl Başkan Vekili Hakkı Pekel ve partililerle birlikte Kale ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Kahtalı: "Eski Türkiye’ye ait ne kadar kötü hatıra varsa hepsini sildik" dedi.

Yeni yıl öncesi yüzlerce kişiyi zehirleyeceklerdi!

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yaklaşan yılbaşı öncesinde sahte alkol satma hazırlığında bulunan 8 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlarda 3 bin 978 litre sahte alkol ele geçirildi.

Kubbe Dağı geçit vermedi!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde etkili olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Kubbe Dağı mevkiinde mahsur kalan bazı araçlar, ekipler tarafından kurtarıldı.

"Cumhur İttifakının en güzel örneği Malatya'da!"

MHP heyeti tarafından ziyaret edilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: "Cumhur İttifakının en güzel örneğini de Malatya’da sergiliyoruz. Değerli milletvekilimiz her zaman her konuda il başkanımızda dâhil hep yanımızda olmuşlardır" dedi.

MTÜ'ye sözleşmeli personel alınacak!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne (MTÜ) alınacak olan 43 sözleşmeli personel için son başvuru tarihinin 29 Aralık 2022 olduğu hatırlatıldı.

Malatya Beydağı beyaza büründü!

Malatya Beydağı dün yağan kar nedeniyle beyaza büründü.

İl Jandarma Komutanlığı önünde feci kaza!

Malatya’da iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, 09.00 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu İl Jandarma Komutanlığı önünde meydana geldi.

Malatya'da kaçakçılara baskın!

Malatya polisi tarafından gümrük kaçağı ürünlere geçit verilmeyerek, 200 gram toz esrar, 10 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 4 adet kablosuz kulaklık, 3 adet akılı saat, 6 adet elektronik sigara ve likiti ele geçirildi.

Güder: 2023 hizmet yılı olacak

Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder: "2023 yılı da Battalgazi’miz için hizmetlerin arttığı önemli bir yıl olacak. Bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürdük, bundan sonra da bu aşk ve heyecanla sürdüreceğiz" dedi.

Cağ Kebabı Dünya Lezzetleri Listesinde

Dünya yemek sektörünün ansiklopedisi olan tasteatlas tarafından 2022 Dünya’nın en iyi 100 lezzeti açıklandı. TasteAtlas tarafından her yıl açıklanan Dünya çapındaki lezzetler sıralamasında bu yıl listenin 9. Sırasında Coğrafi İşaret Tescili bulunan Cağ Kebabı yer aldı.

2023 yılı tatil takvimi belli oldu!

2023'e 4 gün kala milyonlarca insan yeni yılda kaç gün resmi tatil olduğunu merak ediyor. Pek çok resmi tatil hafta sonuna denk gelirken, takvime göre bu yıl çalışanlar 15 gün tatil yapacak.

Koca: 7 Ocak'tan önce ilan edeceğiz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, muayenehane hekimlerinin taleplerinin yapılan toplantılarda karşılıklı ele alındığını ve kamunun ihtiyacının belirlendiğini belirterek, "Dengeleri kuracak yeni çalışmamızı hazırladık, 7 Ocak'tan önce ilan edeceğiz. Muayenehane hekimlerimizin sağlığa katkıları devam edecek." ifadesini kullandı.

Yakınca Mahallesi'nde kaza!

 Malatya’da iki aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi.

Malatya'yı temsil etme hakkını elde ettiler

Malatya’da Okul Sporları Futbol Genç Erkekler İl Birinciliği Şampiyonası karşılaşmaları sonunda Spor Lisesi il birincisi olarak, bölge şampiyonasında Malatya’yı temsil etme hakkını elde etti.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 7 kişi vefat etti.

Piyasalar 

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından yüzde 0,5 değer kazancıyla 1.085 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.780 lira, Cumhuriyet altını da 7.220 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 9 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!