dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62979.407$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

Murat Çetin yazdı: 
Lahika Mektupları, Külliyat-ı Nur’dan ma‘dûd değildir!

Usta Gazeteci Murat Çetin'in, Diriliş Postası gazetesi okurları için kaleme aldığı, "Lahika Mektupları, Külliyat-ı Nur’dan ma‘dûd değildir!" başlıklı yazısı, ilgiyle takip ediliyor. 

FMF hastaları için yerli milli erken tanı yöntemi geliştirildi

Malatya ve İzmir’de görev yapan 10 bilim insanı Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) hastalığı tanısı için yeni bir teknolojik ürün geliştirdi. Geliştirilen yöntemle hastalığın tanısı 30 dakikada belirlenecek.

Malatya -Elazığ karayolunda feci kaza

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 63 yaşındaki adam ağır yaralandı. Kaza, 15.30 sıralarında Malatya -Elazığ karayolu Kanyon caddesi üzerinde meydana geldi.

Denetim komisyonuna üyeler seçildi

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısının 2.birleşim 1.oturumunda yeniden bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüştü. Battalgazi Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimini yapacak olan Denetim Komisyonunda yer alacak isimler gizli oylama neticesinde belli oldu.

Şahin: Malatya, turizmde hak ettiği payı alacak!

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya ve Yeşilyurt’un kültürel ve tarihsel hazinelerinin ön plana çıkarılması amacıyla Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Tarihi Yeşilyurt Konakları, Gedik Kültür Merkezi ve Müzeleri inceledi. Programda konuşan Vali Şahin, "Tüm çabamız ve gayemiz, Malatya’nın turizmde hak ettiği payı almasıdır" dedi.

Gençlerimiz devletine ve milletine sahip çıkacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, hafta sonunu spor yapan ya da spor müsabakalarına katılan gençlerle geçirdi. Fendoğlu: “Gençlerimiz devletine ve milletine her zaman sahip çıkacaktır” dedi.

20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Ordu’da bir evde soba yakıldığı esnada çıkan yangında yaralanan kadın, 20 gündür tedavi gördüğü Malatya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay, Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’ne 21 Aralık 2022 tarihinde meydana geldi.

Çınar: “2023 yılını etkinliklerle geçireceğiz”

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezi'ni ziyaret ederek hem kursiyerlerle sohbet etti hem de yapılan çalışmaları yerinde takip etti. Çınar: “2023 yılını kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu dolu geçireceğiz” dedi.

En İyi Narkotik Polisi Anne...

Malatya’da polis” En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi” çerçevesinde “üniversite öğrencilerine bilgilendirme yaptı.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 11 kişi vefat etti.

Piyasalar 

Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 1.133 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.884 lira, Cumhuriyet altını da 7.753 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 3 derece olacak. 
 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!