dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2491.8
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63578.66$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

Atilla Kantarcı yazdı: Delilerimiz

Malatya Time Yazarlarından Atilla Kantarcı, her hafta olduğu gibi bu hafta da, okurlarına, nostalji keyfi yaşattı. Kantarcı'nın gündeminde Malatya'nın Delileri vardı. 

Alişan Hayırlı yazdı: Ölüm, hayat ve insan

Malatya Time Gezi Yazarı Alişan Hayırlı'nın "Ölüm, hayat ve insan" başlıklı yazısı, okurları tarafından ilgiyle takip edildi. 

14 Mayıs seçim!..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaklaşan ve henüz tarihi netleşmeyen genel seçimle ilgili geçmiş seçimlere atıfta bulunarak tarih verdi.

Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe!

Malatya’da yolcu otobüsüyle uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Öte yandan; Malatya’da, polis tarafından torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaylarda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.

Silah kaçakçılarına suçüstü!

Malatya’da, jandarma ekipleri tarafından, silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 1 adet kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi.

Yediği tavuk hayatını kararttı!..

Malatya İnönü Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 3. sınıf öğrencisi Rümeysa Bingöl, piknikte yediği tavuktan zehirlendi. Genç kız, o günden sonra 8 ay boyunca yürüyemedi. Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi baş fizyoterapisti Tuğba Karabulut, Rümeysa'nın 8 ay sonra yürümeye başladığını söyleyerek, tedavi süreci hakkında bilgi verdi

Firari 3 zanlı yakayı ele verdi!

Malatya’da, çeşitli suçlardan aranmaları bulunan 3 zanlı, polis operasyonu ile yakalandı.

Malatya'da bin 154 zanlıdan 311’i tutuklandı!

Malatya’da, 2022 yılı içerisinde meydana gelen bin 68 hırsızlık olayı aydınlatılırken, olayların failleri olarak gözaltına alınan bin 154 zanlıdan 311’i tutuklandı.

MTÜ’de personel ön değerlendirme sonuçları...

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne (MTÜ) alınacak olan 42 sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılan başvuruların ön değerlendirme sonuçları açıklandı. Nihai değerlendirme sonuçları 20 Ocak 2023 günü ilan edilecek.

Şehir şehir gezip hırsızlık yapmış!

Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir çok işyerinden hırsızlık yapan şahıs, yakalanarak adli makamlarca tutuklandı. Zanlının Mersin, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa illerinde hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Kontrolden çıkan araç duvara çarpınca...

Malatya’da, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, duvara çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, 10.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi.

Selçuklu Mahallesi'ne 1.5 kilometrelik yeni imar yolu!

Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Battalgazi’nin dört bir yanında vatandaşların taleplerini yerine getirdiği bildirilen Battalgazi Belediyesi, Selçuklu Mahallesinde 1.5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalışmalarının startını verdi.

Mesleki beceriler için eğitimde seferberlik

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve UNICEF arasında mesleki becerilerin geliştirilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Yetim ve öksüz çocukların sinema keyfi...

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine sinema keyfi yaşattı.

Yanık: SED farkları en kısa sürede ödenecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ödedikleri Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarlarını bu ay memur maaş zammı oranında artırarak hesaplara toplam 434 milyon 39 bin 508 lira 44 kuruş olarak yatırdıklarını açıklarken, farkları en kısa sürede ödeyeceklerini söyledi.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 14 kişi vefat etti.

Piyasalar 

Dün, ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,44 azalışla 1.152 liradan tamamladı. Çeyrek altın 1.890 lira, Cumhuriyet altını da 7.660 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 9 derece olacak. 


 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!