dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70716.1$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

Aday adaylığı yarışı tam gaz sürüyor!

Usta Gazeteci Murat Çetin'in kaleminden...

Usta Gazeteci Murat Çetin'in, bu hafta kaleme aldığı "Aday adaylığı yarışı tam gaz sürüyor!" başlıklı yazı, yayımlandığı ilk andan itibaren ilgiyle takip ediliyor. 

Ülkemiz ve Malatya açısından önemli bir proje!..

Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri tarafından havaalanı pistleri ile karayollarındaki don ve buzlanmayı önleyen karma lifli beton plak geliştirildi.

Öfkeli koca, eşinin birlikte yaşadığı şahsın evini bastı!

Malatya’da boşanma aşamasında olan eşinin birlikte yaşadığı şahsın evini basan öfkeli koca, 2 kişiyi yaraladı. Olay, 11.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi Hoca Sokakta meydana geldi.

Yediemin otopark çetesine darbe!..

Malatya'da, jandarma tarafından yediemin otoparklarındaki araçların parçalarını çalan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda, 5 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece, tutuklandı.

Özcan: Yem fabrikalarında karara uyulmadı!

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, besici ve hayvan satan yetiştiricilerle bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. Burada açıklamalarda bulunan Özcan, “Bakanlar kurulu, Nisan ayının sonuna kadar yem ve gübre fiyatlarını sabitledi. Ama ocak ayı içerisinde yem fabrikalarının artış gerçekleştirdiğini görüyoruz “ dedi.

Kentte kırsal mahalle yolları açıldı!

Malatya’da, kardan kapalı 130 kırsal mahalle yolu, yapılan çalışmalarla, ulaşıma açıldı.

Ücretsiz psikolojik danışma hizmeti verilecek!

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından, öğrencilere yönelik olarak ücretsiz psikolojik danışma hizmeti verilmeye başlandı.

Çalık: Muhtarlarla bir ve beraber hareket ediyoruz!

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen muhtarlar toplantısında, Malatya’da yapılan ve yapılması gereken hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunuldu. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, muhtarlarla bir ve beraber hareket ettiklerini vurguladı.

Battalgazi’nin her noktasında gençlik yatırımı var

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hanımınçiftliği Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelerek, onların sorularını cevapladı, geleceğe dair fikirlerini aldı ve tavsiyelerde bulundu. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Battalgazi'nin her noktasında gençlik yatırımları olduğunu söyledi.

Kamera ilçede caydırıcı oldu!

Malatya’nın Darende ilçesinde suç ve hırsızlık vakalarının önlenmesi için başlatılan çalışma fayda verdi. İlçede suçlar yüzde 50 oranında azaldı.

MTV’de ilk taksit ödemeleri yarın son!

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ilk taksit ödemeleri için 31 Ocak Salı (YARIN) son gün.

Teknik adam, Malatya'daki değişime inanamıyor!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, teknik direktörlük kariyerine 1986 yılında başladığı Malatya’da ikinci döneminde şehrin hafızası ve belleği özelliği taşıyan Kent Müzesini ziyaret etti. Vural: "Ben önceki dönemde çalıştığımda sadece İnönü Caddesi vardı. Çok fazla bir şey yoktu. Şehre girdiğinizde çok modern bir şehir görüntüsü var" dedi.

Kaplan'ın galibiyet hasreti son buldu!

Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sahasında lider Eyüpspor’u mağlup ederek kritik 3 puanın sahibi oldu.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 14 kişi vefat etti.

Piyasalar 

Altının gram fiyatı, yeni haftaya yükselişle başlamasının ardından 1.166 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1.924 lira, Cumhuriyet altını da 7.671 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 2 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!