dore okulları
Malatya
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2505.1
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66326.300$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

Malatya’nın Yadigarı: Teze Cami ve Soykan Parkı’ndan Anılar

Usta Gazeteci Murat Çetin, Teze Cami ve Soykan Parkı’ndan Anıları kaleme aldı. Yazı, okurları tarafından merakla takip ediliyor. 

Murat ÇETİN / Vadedilmiş Topraklar: Kudüs kimin?

Diriliş Postası yazarı Murat Çetin’den çarpıcı bir analiz: İsrail’in yıkılması kaçınılmaz mı? Kur’an ve sünnet perspektifinden İsrail ve Müslümanların toprak mücadelesi. Zafer kimin olacak? Detaylar için makalemizi okuyun!

Ersoy BABA / Bizimki gibi demokratik bir ülkede böyle şeyler...

Yazarlarımızdan Ersoy Baba bu pazar günü okurları için "Bizimki gibi demokratik bir ülkede böyle şeyler..." başlıklı yazısını kaleme aldı. Ersoy Baba'nın yazısı ilgile takip ediliyor. 

İran'ın İsrail'e Fırlattığı Füzeler, Malatya Kürecik'te Bulunan Radar Üssü Sayesinde Durduruldu mu?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "İran'ın 15 Nisan'da İsrail'e fırlattığı füzeler, Malatya Kürecik'te bulunan radar üssü sayesinde erken tespit edilerek durduruldu." iddiasını yalanladı.

Malatya'da İnşaatlar Yükselmeye Başladı: Bakırcılar Çarşısı'nın Temel Güçlendirme İşlemleri Tamam

Deprem bölgesi Malatya’da, yapımına başlanılan çarşı projesinde inşaatlar yükseliyor. Çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirten AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, çarşı merkezini en kısa sürede ayağa kaldırma kararlığında olduklarını kaydetti. Ölmeztoprak: "Bakırcılar Çarşısı bodrum zemin bir kat, Şire Pazarı bodrum zemin üç kat şeklinde inşa edilecek. Geldiğimiz aşamada Bakırcılar Çarşımızın temel güçlendirme işlemleri tamamlanmış binalarda yükselmeye başlamış" dedi.

Başkan Er: Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Amca Çocuklarının Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 1 ölü

Elazığ’ın Baskil ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Cebrail Ö.'nün Malatya Şehir Mezarlığı'na defnedildiği öğrenildi.

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde Bıçaklı Kavga!

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde meydana geldi.

Malatya'ya Bugün Yaz Geldi! Kentte Hava Nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; hafta boyunca Malatya'da güneş yüzünü gösterecek. Malatya'da bugün hava 24°C derece. Hafta sonunda sıcak havayı fırsat bilen Malatyalılar kendilerini park ve bahçelere atarak güzel havanın tadını çıkarmaya başladı. Öte yandan hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!

Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük sağlıklı beslenmenin demans riskini azalttığını belirterek bilgilendirmede bulundu.

YMS'de Ayrılık: Adil Gevrek Ahmet Özköse'nin Görevine Son Verdi

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı olan Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse'nin görevine son verildiğini açıkladı.

Boztepe Barajı'na Düşen Dana, İtfaiyeyi Alarma Geçirdi

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde sahibinin elinden kaçarak baraja düşen dana itfaiye tarafından kurtarıldı.Olay, öğle saatlerinde Yazıhan ilçesi Boztepe Barajı'nda meydana geldi.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 12 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar 

Gram altın bir önceki kapanışı 2 bin 484 liradan yaparken; 21 Nisan Pazar günü 2 bin 499 TL'ye yükseldi. Bir önceki kapanışı 4 bin 062 liradan tamamlayan çeyrek altın ise bugün 4 bin 086 TL'den alıcı buluyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 24 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!