dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2393.4
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62593.554$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsiniz.
Narin

 

Hüccetullah HAKDER / TYP’de Son Perde: Malatya’da İşten Çıkarmalar Başlıyor, Milletvekillerimiz Sahneye Ne Zaman Çıkacak?

Hüccetullah Hakder, Malatya’daki TYP skandalını yazdı. Milletvekilleri nerede? Gerçekler şok ediyor! Detaylar için yazının tamammını okuyabilirsiniz. 

Ahmet EVCİL / Malatya’nın İstihdam ve Sanayisine Can Suyu: TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve TYP Projelerinin Geleceği

Malatya’nın ekonomisi neden sallantıda? Ahmet Evcil, iş gücü piyasasındaki dengesizlikleri mercek altına aldı! Malatya’nın sanayi ve ticaretine ne gibi çözümler getirilebilir?

Sevgi BERK / Bedava Su Faturaları Nereye Aktı, Sayın Gürkan?

Sevgi Berk yazdı: “Bedava Su Faturaları Nereye Aktı, Sayın Gürkan?” Malatya’da su faturaları gerçekten bedava mı? Detaylar bu yazıda!

Yiğit MAMSUROĞLU / Malatya’nın Yöneticileri ve Sonu Gelmez Kavgaları!

Yiğit Mamsuroğlu, Malatya’nın siyasi kargaşasını kaleme aldı! Yöneticiler arası kavga ve şehrin geleceği hakkında çarpıcı tespitler!

Malatya’da Siyasi Sahnede Borç Dramı: Sami Er, Gürkan’a Borç Tuzağı mı Kuruyor?

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlık değişimi sonrasında eski ve yeni başkan arasındaki borç polemiği, siyasi kulislerde yeni bir intikam senaryosu olarak değerlendiriliyor. İşin içinde mali kriz mi yoksa derin siyasi hesaplar mı var?

Organize Sanayi Bölgesi’nden TYP Tepkisi: İş Gücü Krizi Kapıda mı?

Malatya Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Akif Baştürk, TYP’nin iş gücü piyasasına olumsuz etkilerini dile getiriyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Açıklamalar: Meclis Kararları ve İddialara Yanıt!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, meclis kararları ve yanlış bilgilendirme iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu, etik gazetecilik çağrısında bulunarak şehrin geleceğine odaklanılmasını istedi.

2024 EKPSS Günü İçin Özel Düzenleme: Battalgazi Nüfus Müdürlüğü Sınav Sabahı Açık Olacak!

28 Nisan 2024 Pazar günü yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için Battalgazi İlçe Nüfus Müdürlüğü, kimlik kartı kaybı yaşayan adaylar için özel bir hizmet sunacak. İlgili müdürlük, sınav sabahı 07.00-10.00 saatleri arasında açık olacak.

Malatya Akçadağ’da Dev Kayısı Bahçesi Mahkeme Kararıyla Satışa Sunuluyor!

19.650 m² büyüklüğündeki verimli kayısı bahçesi, Malatya Akçadağ’da mahkeme kararıyla açık artırmayla satışa çıkarılacak.

Malatya'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Malatya'da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen tören ve etkinlikler ile kutlandı. 

Selahattin Gürkan Açıklıyor: “İtibar Suikastiyle Karşı Karşıyayız”

Gürkan: "Malatya’nın sokaklarından geçen her adım, on yıllarca süren hizmetlerin izlerini taşıyor. Ancak son zamanlarda, bu emeklerin üzerine gölge düşürmeye çalışan karanlık eller, itibar suikastiyle bir şehrin geleceğini karartma peşinde. Bugün burada, Malatya’nın sadık evladı olarak, bize yapılan bu haksızlık karşısında suskun kalmayacağımı ve gerçekleri açıkça söyleyeceğimi ifade etmek için bulunuyorum." dedi.

Gürkan’dan Sami Er’e Rest: İddialarınızı Çürütüyorum!

Malatya’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni başkan Sami Er’in borç iddialarına kesin bir dille yanıt verdi. Gürkan, belediyenin mali durumunu açıklayarak iddiaları çürüttüğünü belirtti ve gerçekleri kamuoyu ile paylaştı.

Ölmeztoprak: Konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmalar sürecek!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Malatya'da sabaha karşı yangın paniği!

Malatya’da depremlerde hasar alan 2 katlı müstakil bir evde yangın çıktı. Yangın çevreye sıçramadan itfaiye tarafından söndürüldü. Olay, sabaha karşı Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi’nde meydana geldi.

Malatya'da ''Hazro Grubu''na Operasyon: 6 Tutuklu

Malatya merkezli üç ilde organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan 6’sı tutuklandı.

Malatya’da Altının Ağırlığı Artıyor: Kuyumcular Odası Güncel Fiyatları Açıkladı!

Malatya Kuyumcular Odası, altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan son değişiklikleri paylaştı.

Karakaya Barajı'nda 55 Yaşındaki Bir Şahsın Cesedi Bulundu!

Malatya’da bir süredir kayıp olarak aranan 55 yaşındaki şahsın baraj göletinde cesedi bulundu. Olay, Battalgazi Kuluşağı Mahallesi Karakaya Barajı'nda meydana geldi.

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp doğal gaz ne zamana kadar bedava? 

5 metreküp 'ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğal gaz faturalarında önemli bir düşüş yaşanmıştı. Buna göre 25 metreküp ücretsiz doğal gaz kampanyası 1 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 7 kişi hayatını kaybetti.

Piyasalar 

Türkiye'de piyasalar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün kapalı durumda. Buna rağmen gram ve çeyrek fiyatları, ons altının etkisiyle negatif seyretti. Gram altın, 2.426 Türk Lirası civarında alıcı buldu. Çeyrek altın ise 3.961 Türk Lirası'ndan el değiştirdi.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 29 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!