dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2282.2
  • BIST
    9021.2
  • BTC
    70668.57$

Gürkan: Festival alanında hummalı bir çalışma var


Gürkan: Festival alanında hummalı bir çalışma var
Malatya Büyükşehir Belediyesi 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Gürkan: ' 5 gün sürecek fuar ve festivalimiz öncesinde alanda eksikleri gideriyoruz. Bakım-onarım ve yol çalışmaları yapıyoruz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediyesi 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali'nin hazırlıklarını sürdürüyor. 5 gün sürecek Festivalde her akşam bir birinden ünlü isimler sahne alacak. 

YOLLAR ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi yaklaşan fuar ve festival öncesi Mişmişpark Fuar alanında hummalı bir çalışma içerisinde. Alanın büyük bölümünü kaplayan fuar hangarlarında stant düzenleme, boya-badana, bakım ve onarım çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, fuar alanına giriş ve çıkışlarda yoğunluğu azaltacak yollarda bakım-onarım ve asfaltlama çalışmaları yapıyor. Fuar sahnesinin olduğu alanın batı kısmından başlayarak, Hayvanat Bahçesi ve Turgut Özal Tabiat Parkına giden yola yeni bir bağlantı yolu açan Büyükşehir Belediyesi bu yolun asfaltını da yaptı. 

7000_21

MİŞMİŞPARK FUAR ALANI FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Fuar alanının giriş ve çıkışlarında asfalt çalışması yapılırken, alanının tabelası da yine çalışmalar kapsamında boyanıyor. Mişmişpark Fuar alanı içerisinde bulunan kamelyaların eksiklikleri de giderilirken, altyapı, elektrik hatları, aydınlatma, kaldırım, çevre düzenleme çalışmaları ise yoğun bir şekilde devam ediyor. 

7001_10

"HEMŞEHRİLERİMİZ ALANA GELİRKEN RAHAT ETSİN DİYE YENİ BAĞLANTI YOLLARI AÇTIK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da çalışmaları sık sık yerinde inceliyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, Mişmişpark Fuar alanını, Malatyalıların aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekân haline getirdiklerini söyledi. 
Fuar ve festivale tüm Malatyalıları davet eden Başkan Gürkan, “Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali uzun yıllardır yapılmıyordu. Göreve gelir gelmez, ismini kayısıdan alan fuar ve festivalimizi tekrardan canlı bir hale gelmesini amaçladık. 5 gün sürecek fuar ve festivalimiz öncesinde alanda eksikleri gideriyoruz. Bakım-onarım ve yol çalışmaları yapıyoruz. Hemşerilerimin alana gelirken daha rahat seyahat edebilmeleri için yeni bağlantı yolu açtık. Giriş ve çıkışlarda kısmi kaplamalar yaptık. Yan yolların tamamını asfaltladık. Alanımızda hummalı bir çalışma var.

7002_4

 

"HEMŞEHRİLERİMİZ FESTİVALDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEK"

Geceli-gündüzlü çalışarak alanı fuarımıza hazır hale getireceğiz. Fuar ve festivalimizde hemşerilerimiz gönüllerince eğlenecek. Mişmişpark fuar alanındaki bu coşku buradan dalga dalga Malatya'nın her yerine yayılacak. Bu çalışmaların ve organizasyonun yapılmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!