dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2298.0
  • BIST
    8988.79
  • BTC
    70589.46$

Gürkan: Hizmet ayağınıza gelecek


Gürkan: Hizmet ayağınıza gelecek
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir’de yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız her toplantıda bizlere; ‘Oy veren vermeyen, seven sevmeyen herkese hizmeti eşit götüreceğiz’ diyor. Bizde hizmetleri sizlerin ayağına getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir ilçesinin Polat Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Doğanşehir'in Polat mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte daire başkanları ve muhtarlar eşlik etti. Polat Mahallesi'ne yapılan ziyarette konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Polat Mahallesindeki alt yapı ve içme suları çalışmalarını bitirdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

M_12

"İHTİYAÇ DUYULAN HİZMETLER AYAĞINIZA KADAR GELECEK"
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Polat'a yakışır ve yaraşır hizmetler sunacağını ifade ederek, “Polatlı hemşerilerimizin başta muhtarımız olmak üzere bu sıcak karşılamalarından dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sorunlarla ilgili muhtarımızla görüştük. Bir problemin olmadığını söyledi. Eğer eksiklerimiz varsa da eksiklerimizi gidereceğiz. Belediyelerle ilgili günümüz şartlarının ihtiyaçlarıyla ilgili bütün hizmetler ayağınıza kadar gelecektir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. MASKİ Genel Müdürlüğümüz su ve kanalizasyonla ilgili gerekli çalışmalarını tamamladı. Asfalt çalışmaları da başladı. İnşallah bu çalışmalarımızda bitecek. Polat'ımıza yakışır ve yaraşır hizmetlerimizi sunacağız. Bu anlamda bütün Polatlı kardeşlerimize yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

"HAYIR ÇARŞIMIZA VAHAP KÜÇÜK ADINI VERDİK"
Malatya'da bin metrekarelik bir hayır çarşısı yaptıklarını ve bu çarşıya hayır abidesi olan Vahap Küçük'ün adının verileceğini belirten Başkan Gürkan, ”Bizim nezdimizde Doğanşehir'in hayır abidesi olarak tanıdığımız Vahap Küçük'ü de kaybettik. Hepinizin başı sağ olsun diyorum. Biz Doğanşehir İlçemizde Vahap Küçük adına bir meydan düzenlemesi yaptık. Şuanda da Malatya'da kendisinin adına yaklaşık 1000 m2 alana sahip hayır çarşısı yerimizi yaptık. Vahap Küçük ağabeyimizin evlatlarıyla görüşmemizde yapacağımız hayır çarşımızın bütün yiyecek ve giyecekleri ile ilgili rahmetli Vahap Küçük'ün oğulları tarafından bunlar karşılanacak. Biz hayır çarşımıza da sizlerin hemşerisi olan, hayır abidesi olan Vahap Küçük adını verdik. Bu hizmetinde hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

N_6

"BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZDA HERKES BİR BÜTÜNDÜR"
Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkese eşit hizmet götüreceksiniz anlayışını benimsediklerini söyleyerek, “Sizlerden ricam şu ki biz her gittiğimiz yerde şunu belirtiyoruz; birbirinizi sevin, birbirinize husumet duygusu içerisinde olmayın. Burada birbirinize küskün ve dargın olmayın. Bizim hizmet anlayışımızda da herkes bir bütündür, herkes bizim kardeşimizdir. Gökyüzünde yaşayan herkes nasıl havayı teneffüs ediyorsa, güneşin ışığından nasıl faydalanıyorsa bizim de hizmet anlayışımız aynen bu şekildedir. AK Parti'nin de zaten farklı tarafı ve misyonu budur. Sayın Cumhurbaşkanımızın her toplantıda bizlere ifade ettiği; oy veren vermeyen, seven sevmeyen herkese hizmeti eşit götüreceğiz diyor. Bizde hizmetleri sizlerin ayağına getirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken dikkat ederseniz en bol hizmetler yapılıyor. Bu anlamda da Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde memleketimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, hep birlikte Malatya'mızı, Doğanşehir'imizi, Polat'ımızı ihya edeceğiz diyorum” açıklamasında bulundu.

ÖTE YANDAN HEKİMHAN SANAYİ SİTESİ ASFALTA KAVUŞTU 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan İlçesine yapılan hizmetler ve çalışmaların son durumlarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, uzak yakın demeden Malatya'nın her noktasını belli bir standarda taşıyacaklarını söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberindeki heyetle Hekimhan İlçesi'nde Sanayi Sitesi'nde yeni yapılan ve tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a inceleme gezisinde, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte daire başkanları yer aldı.

M_13

SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI
Hekimhan İlçesi'nde Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Başkanlığı çalışmalarının bitme noktasına geldiğini ifade eden Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Başkanı Mehmet Mert, “Hekimhan İlçemizde yaklaşık 300 km asfalt yol yaptık. Hekimhan ilçemizde yaptığımız çalışmaların hemen hemen sonuna geldik. Hekimhan ilçemizin sanayi sitesinde sıcak asfalt serimi işlemini gerçekleştiriyoruz. Hekimhan ilçemizde şuanda yedi yerde şantiyemiz bulunmakta. Budaklı, Koçunlu, Güzelyurt, Dursunlu mahallelerimizde çalışmalarımızın artık sonuna geldik” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER...
Hekimhan Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür eden Hekimhan İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kaya Günay, “Sanayimizin bugüne gelmesinde katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a teşekkür ediyorum. Sanayi sitemizin alt yapı ve çevre düzenlemesini Büyükşehir Belediyemiz üstlendi. Yapılan bu çalışmaların esnafımıza büyük katkıları oldu. Sanayi sitemize emeği geçen bütün birimlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

N_7

MALATYA DAHA YAŞANABİLİR HALE GELİYOR 
Yapılan çalışmalarla Malatya'nın daha yaşanılabilir hale geleceğini belirten Malatya Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından bir örneğini Hekimhan'da görüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz Malatya'nın her noktasında güzel çalışmalara imza atıyor. İhtiyaçları birer birer tamamlıyor. Hekimhan'da da 300 km'ye yakın bir yol çalışması tamamlandı. İnşallah bu çalışmalarla ilçelerimizin yol ihtiyaçları giderilmiş olacak. Alt yapı olarak içme suyu ve kanalizasyon ihtiyaçları yine MASKİ tarafından gideriliyor. Bundan böyle Malatya'mız daha yaşanabilir, hayat standartları daha yükselmiş bir şekilde gelişmesini tamamlayacak” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN
Hekimhan İlçesi'nde bu yıl itibariyle 300 Km yol yapıldığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Şantiyemizin bir tanesi de Hekimhan Sanayi Sitesinde. Yapılan çalışmaları bizzat yerinde görüp incelemek için geldik. Bu çalışmaların Hekimhan'a ve Hekimhan Sanayi sitesinde çalışan esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu yıl Hekimhan'da yaklaşık 300 km'ye yakın bir yol yapıldı. Bu yolların Hekimhanlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

O_2

YENİLENDİ!
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir Belediyesinin Hekimhan'ın alt yapı ve üst yapı çalışmalarını bitirme noktasına geldiğini belirterek, “Hekimhan ilçemizde Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılması önemliydi. Özellikle şehrin içerisine sıkışan Küçük Sanayi'nin dışarıya daha rahat ve daha ferah bir ortama kavuşması önemliydi. Büyükşehir Belediye Başkanımız sanayinin alt yapısını ve asfaltını yaparak gerçekten Hekimhanlı sanayicilerimize destek oldular ve ben kendilerine teşekkür ediyorum. Hekimhan'ın bütün yollarını, kırsal mahalle yollarına 300 km yol yapıldı. Bilindiği gibi Hekimhan'ın alt yapısı tamamen yenilendi. İçme suyu şebekeleri yenilendi. Hekimhan'a Ak Parti'nin ve Büyükşehir'imizin büyük hizmetleri oldu. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

ÖNEMLİ SORUNLARDAN BİRİYDİ 
Yapılan çalışmaların Hekimhan İlçesine hayırlı uğurlu olmasını ifade eden Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Daha öncesine Hekimhan İlçemize gelip ziyaret ettiğimizde önemli bir sorunumuz vardı. Burada bulunan asfaltın yolun çok kötü olması ve toprak zemin olmasıydı. Çok önemli sorunlardan bir tanesiydi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmelerde de hemen programımıza almış vaziyetteyiz, biz asfaltı bitireceğiz ve bütün Hekimhanlı hemşerilerimize hizmet vereceğiz demişti. Bugünde bu asfaltın dökülmüş olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hekimhan ilçesinde bu yıl itibariyle 300 km'nin üzerinde asfalt dökülmüş, Hekimhan'ımıza da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!