Gürkan: Üreten bireyler olun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya yurduna ziyarette bulunarak, ‘‘İşin Ehlinden’’ programı kapsamında TÜGVA’lı gençler ile bir araya geldi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
TÜGVA Malatya İl Temsilcisi Mesut Demir, Başkan Selahattin Gürkan'a, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

GÜRKAN GENÇLER İLE SOHBET ETTİ
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Başkan Gürkan gençlere; hitap etti. Ülkemizi aydınlık geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, geleceğe güvenle bakan, insana ve emeğe saygılı, iyi ahlaklı, milli ve manevi değerlerini bilen ve inanan, araştıran ve okuyan, düşünen ve üreten bireyler olmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak, gençler ile bir süre sohbet etti.
MERAK EDİLENLER AÇIKLIĞA KAVUŞTURULDU
Konuşmasının sonunda belediye hizmetleri ile ilgili gençleri bilgilendiren başkan Gürkan, merak ettikleri konuları açıklığa kavuşturdu.
Soru-cevap bölümü ile devam eden program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.