dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9065.71
  • BTC
    69661.19$

Güveli'den korkutan haber gelmedi


Güveli'den korkutan haber gelmedi
Evkur Yeni Malatyaspor’da hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan savunma oyuncusu Yiğithan Güveli’nin ciddi bir sorununun olmadığı bildirildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'da hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan savunma oyuncusu Yiğithan Güveli'nin ciddi bir sorununun olmadığı bildirildi. 

HAZIRLIK MAÇINDA YENİ BİR SAKATLIK GEÇİRDİ

Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'den transfer edilen ancak sakatlığından dolayı hiçbir resmi müsabakada forma giyemeyen Yiğithan Güveli'nin hazırlık maçında yeni bir sakatlık yaşaması yürekleri ağza getirdi. 

CİDDİ BİR DURUM OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Genç futbolcu, Bolu kampında oynanan hazırlık maçında bir pozisyonda acıyla kendini yere bırakarak, oyundan alınması işaretini yaptı. İlk kontrolleri saha kenarında yapılan Yiğithan'ın esnemeye bağlı küçük bir sakatlık geçirdiği ve ciddi bir durumun tespit edilmediği ifade edildi. 
Kulüp sağlık heyeti tarafından buz tedavisine alınan başarılı futbolcunun tedbir olarak yarın MR'ının çektirileceği öğrenildi. 
Yiğithan'ın yarın Rapid Bükreş ile oynanacak hazırlık maçında kadroya alınmayacağı belirtildi. 

ÖTE YANDAN YÖNETİME TAM DESTEK...

 Evkur Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu Malatyaspor Taraftarlar Derneği, yazılı bir açıklama yaparak, sarı-kırmızılı yönetime tam destek verdi. 

7000_13

"ALGI OPERASYONLARINI ŞİDDETLE KINIYORUZ"
Malatyaspor Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
“Oyuncumuz Daniel Aleksic'in satışı sonrası polemiklerin artması ve Kulübümüze karşı yapılmaya çalışılan algı operasyonunu şiddetle kınıyoruz. Yıllarca hasretini çektiğimiz Süper Ligi memleketimize kazandıran, sonrasında Lig'de büyük başarı göstererek UEFA kupasına katılımı ile bizleri gururlandıran Başkan Adil Gevrek ve yönetimini bugün kötülemek yanlış bir davranıştır. Dernek olarak yıllarca tribünlerin tozunu yutup her platformda memleketimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Gelinen süreçte Aleksic'in takımın en iyi oyuncuları arasında olduğunu ve takımımıza büyük bir katkı sağladığını kimse inkar edemez. Kendisine gösterdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Fakat Unutulmamalıdır ki Yeni Malatyaspor sadece Aleksic endeksli değildir. Transfer komitesinin kulübün menfaatlerini düşünerek Aleksic transferini gerçekleştirdiklerine eminiz. Transfer konusunda geç kalındığının farkında olduğumuzu da belirtelim. Fakat aceleci davranıp transfer yapmak için transfer yapılmaması lazım. Bizler Kulüp başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kuruluna sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Eski dönemlerde de aynı sorunlar dile getirilmiş, sonunda kazanan Malatya olmuştur. Transferin son gününe kadar takımızın ilk günki ruhla ve aşkla çalışacağını ve eksiksiz bu yılda ligde hak ettiğimiz yerde ligi bitireceğimize eminiz. Bu nedenle transferde taraftarlarımızın da sabırlı davranmasını, takıma zarar getirecek hareketlerden uzak durmasını istiyoruz. Kombine satışlarına destek vererek takıma katkı sağlamalarını arz ederiz.” 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!