'Güvenlik daha fazla önem arz ediyor'

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin giriş noktasında oluşturulan polis noktasında yeni kabin hediye edildi. Polat, “Dünyamız çok sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Artık güvenlik çok daha fazla önem arz ediyor.'dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin giriş noktasında oluşturulan polis noktasında yeni kabin hediye edildi.

"DÜNYAMIZ SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR"
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gündüzbey Polis Kontrol Noktasında görev yapan polisleri ziyaret etti. Fiziki açıdan zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerinin bir nebze de olsa çalışma şartlarını iyileştirmek adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Polat, “Dünyamız çok sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Artık güvenlik çok daha fazla önem arz ediyor. Polis arkadaşlarımız da şehrin giriş ve çıkışlarında oluşturulan kontrol noktaları ile şehrin güvenliğini sağlıyorlar. Bu görevlerini yerine getirirken de fiziki olarak zor şartlarda görevlerini sürdürüyorlar” ifadelerine yer verdi.

"DAHA MODERN BİR KONTROL NOKTASINDA GÖREV YAPACAKLAR"
Yeni yılın ilk saatlerinde Gündüzbey Polis Kontrol Noktasını ziyaret ettiklerin anımsatan Polat, “ O zaman polis arkadaşlarımızın bir talebi olmuştu. Büyükşehir Belediyesi olarak MEGSAŞ Genel Müdürlüğümüzce bu talebi yerine getirdik ve bugün polis kontrol noktası için bu kabini arkadaşlarımızın hizmetine sunduk. Fiziki açıdan daha modern bir kontrol noktasında polis arkadaşlarımız görevlerini ifa edecekler. Tüm polislerimize ve güvenlik güçlerimize vazifelerinde kolaylıklar diliyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.” diye konuştu.
Ziyarette Başkan Polat'a MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat da eşlik etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Şeker Sezonu Hızlandı: Fabrikada 5 Bin 500 Ton Şeker Üretildi
- Dilek Mahallesi'ndeki Altyapı Çileye Dönüştü Esnaf Ve Vatandaş Çözüm Bekliyor
- Malatya’da Feci Kaza: 78 Yaşındaki Hasan Açar Hayatını Kaybetti
- Adem Hasan Abik Doğanyol İlçesindeki Olayda Hayatını Kaybetti
- Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde Yıllardır Süren Çevre ve Koku Sorunu Sona Eriyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.